Tevreden

Discreet verzonden bestelling en product voldoet aan verwachting.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Discreet...een héérlijke winkel

....altijd wat spannends te vinden ☺️

Snel geregeld!

Snel in huis

Perfect en discreet

Erg goed

Beste lingerie warenhuis van nederland

Uitstekende producten, en snelle discrete leveringen.

Snelle levering , te snel moest het ophalen in de winkel. Prima.

Kwaliteit is goed.

Supersnelle levering 👍👍

Goede kwaliteit en snelle levering 👍👍👍

ontevreden

cadeau, ongewenst door partner, alleen verpakking van product aangeraakt om te kijken of alles in de verzenddoos zat en teruggestuurd. Krijg ik melding dat ik geld niet terugkrijg, dat ik het geopend had, de verzegeling had verbroken. Ja, daag echt niet

Fijn, snel en makkelijk

fijne Site om te shoppen, jammer dat er geen winkel in de buurt is. Anders was ik er naartoe gegaan. Snel geleverd, s’avonds besteld s’morgens albin huis. En dus allemaal makkelijk.

Goede ervaringen mee

Mooie en goede spullen. Snelle en discrete levering Gewoon super

Snelle levering en goede kwaliteit

De kwaliteit van alle producten is uitstekend en het werd snel en discreet geleverd.

Prima !

Snelle levering en lingerie past ook perfect, blij mee.

Zeer goede service etc etc

Bestelde vibrator werkt niet goed

Helaas werkt mijn nieuwe vibrator niet goed. Ik krijg m niet altijd aan en hij maakt veel geluid. Paar keer contact gezocht met de servicemedewer, helaas na mijn 2e mail geen reactie meer ontvangen.

Snel en goed geleverd!

Het was mijn eerste bestelling en ik denk dat er nog meer volgen, snel en goed geleverd!

Zo blij

Mijn eerste catsuit gekocht, volgende dag al binnen en het zit zo mooi. Een hele blije vrouw hier (En voor mn vriend en vriendin was het een mooie verrassing)🙌

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik shop al jaren bij christine le duc, zowel in de winkel als online. Goede service, kwaliteit en snelle levering

Ben er nog niet helemaal over uit

Wel mooi kleurtje.

Mooie lingerie, alleen jammer dat er bij de strings geen hygiëne strip zaten.

Snelle levering en netjes verpakt

Echter zaten de stokkings kapot in de verpakking waardoor ik ze niet kon dragen :-(

Snel thuis bezorgd

Netjes

Vandaag besteld, de volgende dag in huis.

Duidelijk en snel

Davids besteld en sochtends in huis. Site is duidelijk ingericht en alles is makkelijk te vinden.

Goede webshop, snel in huis

Had een kado naar een vriendin gestuurd op zondag, dinsdagmorgen was het al bezorgd, ideaal!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy