Fijne service Ze houden je goed op de hoogte. Christine de luc is een echte aanrader!!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering, veel keus voor elk wat wils. Goede service

Kamy

Very professional And nice website , I love it to order from Christine le Duc

Top!!

Veel keuze voor ieder wat wils, super snelle levering en klein cadeautje gratis erbij kortom top!

Super snelle en discrete service, top!

Ik ben zeer tevreden!

Top producten

Al jaren trouwe klant. Elke keer weer zeer tevreden over de kwaliteit van de producten!

Snelle levering , prima maatvoering, discrete verpakking

Als je iets besteld is het altijd maar de vraag of maat M ook echt valt als maat M en niet als S, maar de maatvoering was prima👌. Pakket wordt volledig onherkenbaar verstuurd en is ook binnen 1 dag in huis. Al met al perfect bevallen dus een echte aanrader.

Goede service, ook als het bij de buren word geleverd....

Betaling achteraf heel fijn, dan blijf het een verassing. Ook prettig dat aan het pakketje niet is te zien waar het vandaag komt. Zeker als het bij de buren word afgeleverd. Mvg Robert,

Goede ervaring

Goede ervaring met deze webshop

Snelle levering en top product

Bestelling voldeed volledig aan de verwachtingen en was de volgende dag binnen. Netjes verzegeld.

Perfecte levering...

Top kwaliteit...

Snelle levering en discreet

Ben al lang klant en blijf dat ook wel . Betrouwbaar bedrijf dank voor jullie diensten

Gewoon goed!

Snel, discreet, goede kwaliteit en afspraken netjes nagekomen!

Goede producten en snelle verzending

Mooie kwalitatief goede producten en heel snelle verzending.

Veel keus, snelle en correcte levering

Prima Website met veel keus. Makkelijke afhandeling(bestellen en betalen) Vervolgens een zeer snelle, correcte en discrete levering. Niets op aan te merken.

Snelle levering maar geen retour mogelijk

Twee super sexy setjes besteld. Eentje zat perfect maar de ander kreeg ik helemaal niet aan. Dit was een jurkje en geen ondergoed, desondanks mocht ik niet meer retour sturen wanneer de verpakking open was. Bij ondergoed snap ik dit ivm hygiëne maar bij een jurkje?! Echt belachelijk Levering was wel snel en netjes

Retourneren is waardeloos

Producten waren ok voor de prijs, maar 1 beha paste niet. Moderne bedrijven hebben gewoon een simpele knop in Mijn Bestellingen om een retour aan te melden en een adresetiket uit te printen. Niet CLD. Wat je moet doen is onder contact de klantenservice vinden, dan bij de meestgestelde vragen zoeken hoe het gaat met retouren, dan op een link naar een niet bestaande pagina drukken, zelf een algemeen formulier van de overheid downloaden, alle gegevens van CLD uit de KvK opzoeken, alle nummers van je product en bestelling bijeenbrengen, formulier printen, ondertekenen, inscannen, opsturen en dan hopen dat je op tijd bevestiging krijgt om je pakketje weer op te sturen. F dat. Ik bestel hier nooit meer.

Snelle levering, producten zoals verwacht

Alleen heel jammer dat ik meteen bij het passen een ladder in m'n hold ups had. Weggegooid geld. Andere producten wel tevreden mee.

Snel!

Ben erg tevreden. Snel, discreet en mooi!

Zeer slechte klantenservice

👎

Op tijd en prima kwaliteit

Mijn bestelling was inderdaad de volgende dag in huis, zoals beloofd. De kwaliteit was prima en dit was niet de laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Nog steeds top!

Al jaren klant en ze blijft goed leveren met kwaliteitsproducten. Dus op naar de volgende bestelling xx

Toppie

Online bestelling gedaan, met paar dagen in huis, paste perfect, goeie kwaliteit, mooie prijs, geen op of aanmerkingen. Waarschijnlijk in de toekomst vaker bestellingen plaatsen.

Super goeie kwaliteit product, voor 22u besteld helaas niet de volgende dag in huis maar verder wel goed op de hoogte gehouden en discreet verpakt. Erg fijn!

Goedkope rommel

Niet leverbaar in een goede maat erg goed kope kwaliteit

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy