Goede ervaring.

Snel en correct verzonden. Goede service. Brede collectie, mooie collectie.

Mooie sexy kleding van goede kwaliteit

Sexy kleding besteld en de levering was netjes op tijd. Kwaliteit is goed.

Goede service zowel online als in de winkel

Omruilen nooit een probleem als het niet past, nooit een verkeerde levering gehad. Super tevreden.

Bezorging was snel, gekochte producten waren Fantastisch en de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima!

Prima en discreet

Zo als verwacht

Voor het eerst slechte bh's.

De eerste bh die ik aantrok daar kon ik meteen aan een zijkant de beugel uithalen. Een plastic staafje was het die prikte bij mij ribben. Even later stak die ook aan de andere kant eruit maar hier kon ik het er niet uithalen dus deels afgeknipt. En dit was de eerste dag dat ik ze aanhad. Ik heb dezelfde nog in het rood dus ben benieuwd hoe die gaat vallen. Een andere rode zit op zich prima maar doet me pijn aan de voorkant onder mijn borsten. Overal voor het eerst erg teleurgesteld!!

Perfect !!

Super snel , goed verpakt , kortom perfect .

In een woord geweldig!!!!

In 1 woord GEWELDIG.

Betaalbaar Uniek Gedegen materiaal. Just Love it!!

Een genot voor iedere vrouw

Een genot voor iedere vrouw

Snel geleverd prachtige producten voor een abnormaal lage prijs!

Ik ben erg verbaasd over de kwaliteit van elk product wat een luxe producten en kwalteit om u tegen te zeggen! wauw ! ik koop mijn lingerie altijd online maar dit was de eerste keer bij Christine le duc. Ik ben echt meer dan tevreden over mijn aankoop. En vanaf heden word dit mijn nummer 1 website/winkel Merci Christine making woman feel hot

Toppy

Toppy alles goed verlopen gr Martha

Snelle service. En goede prijs-kwaliteitverhouding!

Snellen levering

Sneller levering en alles op voorraad en hoge kortingen

Goede snelle levering

Producten zijn zoals aangegeven op de site. Levering en bezorging zijn zorgvuldig en snel verlopen.

Verkeerd product ontvangen

Ik had 3 verschillende producten besteld, maar 1 product lijkt totaal niet op wat ik besteld heb.

Andere producten geleverd dan besteld

Helaas heb ik van de 3 bestelde producten slechts 1 juist geleverd gekregen. Levering zat geen pakbon bij, waardoor het pas later opviel dat de bestelling niet correct was. Tot op heden helaas nog geen reactie van customerservice terug gehad.

Artikelen worden niet geleverd

Het is misschien meer een beoordeling van DHL dan van Christine le Duc zelf. Ik heb na een week nog steeds niets geleverd gekregen. DHL heeft al 2 keer zonder opgave van reden niet geleverd, niet thuis en niet volgens opgave op het DHL servicepunt. In de track & tracé staat nu alleen "gesorteerd" en 1 of 2 dagen vertraagd, ja in het weekend wordt niet geleverd. Het is rond de feestdagen, maar ik vind dit niet acceptabel.

snelle levering en correcte afhandeling bestelling

bestelde artikelen voldoen volledig aan verwachting. ziet er ook in werkelijkheid prachtig uit. we zijn derhalve uiterst tevreden.

Teleurgesteld

Voordeel:snelle service en gratis retour Nadeel: De setjes die ik had besteld waren teleurstellend en kwaliteit zag er niet goed uit. Daarom direct terug gestuurd ook de retourformulier niet ontvangen (ook niet in de spam) Betekent niet dat ik nooit wat zal bestellen alleen de lingerie laat ik aan mij voorbij gaan😉

lekkere speeltjes goede (ruil)service en prijs kwaliteit

lekkere speeltjes goede (ruil)service en prijs kwaliteit snelle bezorging

Prima verzorging en levering.

Snelle service en levering van het product.

fenomenaal

volgens mn vrouw dan :) snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Hele snelle levering en keuze uit een ruim assortiment. Goede overzichtelijke site. In 1 woord top!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy