Snel en kwaliteit

Super snelle levering. Ook een retour of ruiling wordt snel en klantvriendelijk verwerkt. Spullen zijn van hoge kwaliteit.

Snel en discreet

Snel en discreet geleverd, jammer dat er twee artikelen waren die bij het passen al kapot gingen

Hele mooie lingerie, goede kwaliteit

Na de kerst besteld en nog voor het einde van het jaar geleverd. Supermooi lingerie en goede kwaliteit

Levering is snel en discreet. Top.

Zeer goed .

Goede uitleg over de speeltjes.en het is klasse spu Aangezien wij al de65 gepasseerd zijn willen we nog graag met elkaar spelen groeten

Snelle en correcte levering. Aangekocht product is top !

Kwaliteit en klantgericht

Fijne medewerkers in de winkels en online net zo makkelijk geregeld.

Mooie kwaliteit en snel in huis

Mooi, sexy en goede kwaliteit. Anonieme bezorging en snel in huis.

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling zat in goede en mooie verpakking. Tijdens het bestelling ook geen schade opgelopen. Het product was van uitstekende kwaliteit en komt alle verwachtingen na.

Discrete verpakking, prima producten, snelle bezorging

De door mij bestelde artikelen zijn keurig op tijd en in een neutrale verpakking bezorgd. Prima!

Zeer discreet

Producten overzichtelijk te vinden op de site en snel en netjes geleverd. Artikelen voldoen aan de wens

prachtig product snel geleverd

Het product voldoet aan de verwachtingen/wensen super!!

Prima producten zien er goed uit, en werken ook perfect.

Geen product geen geld terug

Zeer slechte klantervaring. Volgende dag levering en na 5 dagen maar bellen. Koerier verwijst naar leverancier en andersom. CLD klantenservice onbehulpzaam, beloven terug te bellen maar tot op heden (alweer 6 dagen later) geen telefoontje. Zelf maar gebeld om te horen dat er een onderzoek gestart is maar dat daar niks over gezegd kan worden. 65Euro lichter, geen uitzicht op oplossing en geld terug doen ze niet... waardeloze web service. Zeker niet aan te raden.

Mooi product, snel geleverd

Mooi product en snel geleverd

Snel en strak geprijst

Fijne (huismerk) producten, mooie lingerie voor strakke prijzen, snel in huis.

Eenvoudig besteld, snel ontvangen

Winkel is zeer overzichtelijk, grote sortering, makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Zeer discreet

Fijn, makkelijk te bestellen

Super en snel

Dikke aanrader...

Mooie spullen snel geleverd ga er zeker nog vaker bestellen....

Duidelijke goede overzichtelijke site

Goed overzichtelijk, snel te bekijken hoe te bestellen

De levering is snel en discreet.

Je bestelling wordt snel geleverd. De kwaliteit is goed. Een aantal artikelen vind ik wel prijzig. Maar ze stunten genoeg met halen 3 en twee betalen. Ik kan alleen maar positief zijn.

Perfecte site

Makkelijk zoeken en in je mandje leggen. Snel thuis bezorgd.

Nette en snelle bestelling

Via internet besteld en kreeg netjes de bevestigingsmail. Ook is het pakket via track en trace goed te volgen. Hele nette en snelle levering en goede kwaliteit.

Uitstekend snel geleverd en de lingerie was perfect van maat mooi materiaal super sexy vrouwtje erg blij mee zal zeker nog een keer wat bestellen toppie

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy