Overzichtelijke webshop en snelle levering. Top

Uitermate slechte webshop regelingen - geen product geen geld terug

Bestelling via webshop voor volgende dag levering. CLD weigert service te verlenen, neemt wel je geld af maar komt niet over de brug met product. DHL zegt niets te hebben ontvangen, CLD weigert bestelling te annuleren - klant blijft de dupe van slecht geregelde zaken. Top service jongens!

Het is nog STEEDS niet geleverd

Geen er is nog steeds NIET afgeleverd

Alles top!

De bestelling was perfect in orde. En zeer snelle levering! Niets op aan te merken.

Snel en discreet geleverd. Producten zoals op de site geadverteerd.

Discrete en snelle service

Product besteld en 2 dagen later al aan huis geleverd. Op de verpakking is niet te zien dat het van Christine Le Duc afkomstig is 👍

Snel en direct goed geleverd

Prima en snel geleverd en precies zoals omschreven.

Uitstekend, niets op aan te merken.

Uitstekend is een 10, hoger kan ik niet gaan. Bezorging was op tijd en keurig. Stond wel even vreemd te kijken van de enorme verpakking van zo'n klein tubetje maar dat zal wel standaard zijn.

Perfect en mooi

Perfect en mooi. Snelle levering

top top

zeer tevrede

Goede kwaliteit

Snelle verzending en een groot assortiment.Goede onderscheiding met andere webshops.zeer tevreden overall

Snelle levering en mooie prijzen

Het is erg fijn om sexy lingerie te hebben in een grote maat én dat het nog betaalbaar is!! De levering is ook best snel en heeft een prachtige pasvorm, het zit zoals op het plaatje. Ik koop hier vaker mijn lingerie en vind ze echt een aanrader!!

Perfecte lingerie , schappelijke prijs

Mooie lingerie , goede prijs , snel geleverd

Mooi assortiment lingerie

Ruime keuze, snelle en discrete levering, mooie lingerie

Erg tevreden met mijn aankoop

De vibrerende lipstick aangeschaft. Naast dat het er mooi en leuk uit ziet, doet het ook wat het beloofd :P

Know where to do my next purchase now

First time buying sex toys online. Super! Extremely fast shipping and anonymous package. One of the vibrating eggs is bigger than expected but... Super fun :)

Slechte pasvorm en product kapot geleverd

Goede verzending, klantenservice ook prima. Pasvorm van een xl product qua cupmaat kansloos klein. Ander product kapot geleverd, kant met een gat erin helaas.

Gewoon top!

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Leuke, mooie artikelen keurig verpakt ontvangen. Wat niet goed paste makkelijk retour kunnen sturen. Prima statusupdate per mail.

snelle juiste levering

positief

Duidelijke site vriendelijk geholpen

Snel en correct geleverd

Binnen een dag had ik m'n bestelling in huis, netjes verpakt.

Maatvoering niet altijd even passend

Top zoals altijd

Als ik wat bestel is het er altijd optijd en is product correct top service. Ga zo door

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy