Mooi assortiment

Leuke speele dingetjes en mooi lingerie voor een spannende avond

Snel en goed geleverd. Maat via maattabel toch iets te klein, maar retour prima afgehandeld. Ook levering op zaterdag na bestelling op vrijdag terwijl site maandag aangeeft.

De catsuit zat perfect!

Ik had de catsuit besteld voor een speciele avond en moet zeggen dat het zeker een geslaagde avond was. Mijn partner was helemaal......

extra pakketje...niet gekregen!

Had 2 artikelen besteld..en ik zou een extra pakketje erbij krijgen.. Voor een afrondverschil van slechts 2 cent , waarbij ik ook nog 3.95 heb betaald voor verzendkosten! Dus ik zat boven het bedrag!!! Heb heen en weer gemaild... Maar helaas, Christine Le Duc wil liever een goede klant verliezen! Ben zeer teleur gesteld, en zal niks meer kopen bij Christine Le Duc!! Ga nog liever ergens anders..πŸ‘ŽπŸ˜‘

Snelle levering en ben tevreden.

perfekt

op tijd geleverd en prima kwaliteit

Online besteld en snel geleverd

Besloot online te bestellen. Gaat gemakkelijk mer de uitgebreide omschrijvingen. Prima geregeld.

Goede en snelle service

Lingerie gekocht. Goede informatie en snel geleverd.

Snelle en discrete service!

Fijne producten! Mijn enige puntje qua discretie is dat de naam Christine le Duc op het afschrift verschijnt en tevens in de titel van de mail.

Perfecte levering, niets op aan te merken

Onlangs een toy en kimono besteld. Bestelling werd de volgende dag meteen al geleverd in een neutrale witte doos: perfecte discretie. Uiteindelijk hoeft niet iedereen te weten wat ik waar bestel. Kimono zag er erg goed uit, vr. helemaal blij mee dus ik ook ;) Volgende keer weer Christine le Duc, aanrader!

Snelle levering en goede producten!

De producten ontving ik al de volgende dag, alles was netjes ingepakt en precies zoals op de website.

Producten slordig ingepakt

Producten slordig ingepakt En levering kwam niet aan zoals afgesproken

Prima voor even, kwalitatieve lingerie minder

Mooie producten gekocht in de winkel en webshop. Op de site vooraf bekeken wat voor leuks er is. Helaas in de winkel minder keuze dan op de website. Pakketje van de webshop was netjes en discreet ingepakt.

Makkelijk te bestellen.

Snel geleverd, en heb er veel plezier van. πŸ‘

Geweldig!

Levering was snel en keurig. Niets op aan te merken. Ook het bestellen ging makkelijk. Producten zijn daadwerkelijk in goede staat en van goede kwaliteit.

Netjes, op tijd, vriendelijk

Mooie overzichtelijke site, ruim aanbod. Producten netjes verpakt, snel geleverd en vriendelijk geholpen bij telefonisch contact

Erg klantvriendelijk en snelle levering

Ivm wat problemen op de website contact op genomen en werd erg vriendelijk verder geholpen. Bestelling is vervolgens erg discreet en snel opgestuurd.

Veel keus snelle levering goede prijs

Altijd positief

Snelle levering en duidelijke omschrijving van de producten

In de webshop besteld want door de correcte omschrijving was alles heel duidelijk.

Top service Snelle levering

Matig

Normaal zeer tevreden. Deze keer een product ontvangen dat niet werkt. Mailverkeer met klantenservice stopte na 2 mails ineens en geen oplossing. Dus kan nu zelf naar de winkel reizen voor vervangend product of geld terug.. zeer jammer .. zeer matig

Fijn servies en snel inleveren...top bedankt.

Goed en snel

Bestelde artikel werd netjes afgeleverd

Mooie artikelen

Goed geholpen in de winkel door een ervaren medewerkster.

FANTASTISCH!!!!!

Het product was precies zoals het staat beschreven op de website. De bezorging was ook top.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variΓ«ren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy