Snelle levering, prima kwaliteit van het setje wat ik besteld heb! En nog veel meer moois gezien 😃

goede levering, goed product

Was zelf niet veel thuis, dus kon mn pakketje makkelijk in mn eigen tijd ophalen om de hoek bij een afleverpunt. Goede pasvorm, zit heel comfy en is nog schattig ook

Snelle levering en pasvorm is goed

Goede kwaliteit en goede service

Mooie, kwalitatief goede kleding en lingerie.

Goede kwaliteit, snelle levering

Al geruime tijd doe ik bestellingen via Cristine le Duc. Maakt niet uit wat voor product, het is altijd van goede kwaliteit. Tevens ben ik zeer tevreden over de bezorging.

Toppie

Gewoon goed. Levering snel zoals beloofd

Snelle levering Goed product

GOED!GOED!

Alles wat ik bestel bij Christine, word altijd netjes bezorgd, goede kwaliteit. Top site

Teleurstelling alom.

Krijg je email met new arrivals en dan bestel je op basis van 3 halen, 2 betalen en dan blijken er items eerst nabesteld te worden zo schrijft in een mail en als je dan vraagt wanneer je dat item mag verwachten, kunnen ze het ineens niet meer leveren. Later bij Zalando toch nog maar extra items besteld. Het is er dus wel, maar men kan het daar niet aanschaffen. Hele slechte service, jammer.

Duidelijke en overzichtelijke website,snel een keuze kunnen maken.Levering supersnel top.

Donderdag besteld, vrijdag al afgeleverd. Net zoals beschreven anoniem en discreet verstuurd. Alleen de doos van een bordspel was beschadigd. Gelukkig zat alles er gewoon in.

Klaudia

Goede kwaliteit en snel levering

Bestelling na 4 dagen nog niet binnen

Bestelling nog niet binnen donderdag besteld

Helemaal tevreden

Goede kwaliteit en snel levering. Vriendelijke klant service.

Ik wacht op de bestelling !?!

Vreemd dat ik dit verzoek ontvang terwijl ik de bestelling nog steeds niet ontvangen heb. Vraag me inmiddels af of de verzending/aflevering juist is gegaan. Graag het verzoek contact op te nemen.

Altijd kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ik bestel regelmatig producten, die elke keer netjes anoniem verpakt en onbeschadigd aankomen. Ook de kwaliteit van de producten is naar volle tevredenheid, zelfde geld voor de prijs/Kwaliteit.

Zeer tevreden met mijn bestelling

Snelle levering en discrete verpakking De email en track e trace code voor de levering werkt perfect.

Snel en keurig geleverd

Het is erg prettig om zo bij Christine le duc online te bestellen en ook binnen 24 uur geleverd te krijgen. Discrete verpakking en goed verpakt. Niks mis mee dus

Perfecte

Snel verzonden en geleverd

snelle levering goede service

De Masturbator His Love - Black Edition - fantastische machine!

De Masturbator His Love - Black Edition besteld en snel geleverd gekregen. Wat een ding! Met 25% korting nog beter te betalen en t maakt me erg, eh... blij!

snelle levering, mooie lingerie

Mooi geleverd lingerie, snelle levering en prima service

Snelle levering en ruime keus aan producten

1ste set aan manlief laten zien en ja dat gaat hij niet gauw vergeten. De levering was bovendien zo snel en was de verpakking onopvallend. Sommige setjes kunnen passeren als topje ipv lingerie

Top, snellere bezorging dan verwacht

Netjes iedere keer een mail over de bestelling, eerder geleverd dan verwacht, track & trace code, goed produkt.

Echt top

Alles netjes gegaan gewojn top service

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy