Dames geef je leven weer pit met Christine le Duc

kwalitatief goede producten voor een goede prijs. Discreet gebracht in anonieme doos. Dames rond de menopauze verras jezelf en je partner, ontdek en geniet. Het kan echt nog leuker zijn dan in je jongere jaren met alle leuke speeltjes, stijlvolle, pikante lingerie en een dosis humor. Voor intimiteit ben je nooit te oud!

top

passend, kloppend en correct

Goed, snel en zeer sexy assortiment

😬🤩😍🍒👌🏽 say no more..

Geweldige service

Zij komen hun beloftes naar vandaag besteld morgen in huis, goede verpakking en alle mogelijke betalingen top

Alleen de bezorging erg slecht. Er zijn weg werkzaamheden en de bezorger is niet geweest hele dag voor thuis gebleven . Bezorger heeft het bij een ophaalpunt afgeleverd.

Altijd mooi assortiment, snelle levering alleen maten vaak te groot

Al 4 jaar ben ik trouwe klant bij Christine Le Duc en koop ik er graag lingerie e.d. In de winkel of online. Echter vind ik het wel jammer dat er met verschillende lingerie altijd alleen de maten S/M of L/XL zijn. Ik heb zelf altijd XS/S dus het is altijd gokken en hopen dat de S/M klein uitvalt maar vaak moet ik het terughangen op retourneren. Dat vind ik wel erg jammer.. maar qua levering ben ik altijd dik tevreden en ook het assortiment wat ze hebben is top en vaak moeilijk om te laten hangen.

Klantenservice

1 van de toys werkt niet, klantenservice gebeld en verteld om welke tot het gaat. Erbij verteld dat het om een oplader met USB gaat, zonder batterijen.... de eerste vraag die ik krijg was: mevrouw, heeft u de batterijen vervangen.... euhm, doos, ik geef aan om welke tot het gaat plus extra info.... jammer dat de “klantenservice” weinig verstand heeft van wat er verkocht wordt.

Goede en snelle service en goed verpakt

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Het bestelproces is zeer gemakkelijk, betalen via ideal is heel eenvoudig en de levering binnen een dag maken van Christine le Duc een perfecte leverancier en partner in love.

geweldig

een heel mooie lingerie setje en heel snel geleverd

Zere snelle levering en product is zoals omschreven.

Een kwalitatief goed product, en alle waarde naar zijn geld.

Snelle en discrete levering. Helaas handleiding niet in Nederlands meegeleverd.

Super tevreden

Alles was op tijd geleverd en wat was alles keurig ingepakt Mooie kwaliteit en maten komen perfect overeen . Bedankt en tot ziens

past perfect

Ideaal om met mijn schat naar een parenclub te gaan.

Goeie service

Goede en snelle service! Netjes geleverd!!

Fantastische producten, prachtige en spannende lingerie, snelle levering!

Goede verzending

Ik heb er al geregeld dingen besteld. Heb een zwarte jurk met waterval decolleté. Past prima zit lekker. Zoals altijd goed verpakt. Netjes verzonden.

redelijk positief

meerdere dingen besteld ,uiteindelijk niet alles paste correct volgens de maat ,maar verder wel tevreden over de kwaliteit en de service

N/A

N/A

Kwaliteit kleding valt wel mee

Maar voor de rest goede service

Goede producten

simpel

simpel snel goed anoniem verzonden

Goed en snel

Goed en snel

Snelle levering en prima uitziende producten!

Mijn producten besteld op maandag en op dinsdag alles binnen gekregen. Netjes verpakt, al vond ik wel dat er heel veel plastic was gebruikt... Producten nog niet getest overigens.

Product werkt niet

Product werkt niet, even het regelement gelezen heeft terug sturen geen nut.. consument zal aan kortste eind trekken.. 43 euro weggegooid.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy