Snel discreet en goede kwaliteit

Ik ben al jaren klant en heb nog nooit wat terug hoeven sturen alles wat besteld is zit goed en mooi of werkt perfect levering is discreet en correct niks te klagen

Hoe terug sturen

Ik vind nergens iets over terug sturen wat niet past Wel heel mooie spullen

Topservice

Mooie bh's online besteld. Goede pasvorm, beter dan ik verwacht had. Discreet verpakt. Retoursturen heel discreet via DHL, afkorting naam was voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Correcte en uitstekende service

een snelle en goede levering van producten en uitstekende service indien er vragen / opmerkingen zijn.

het product is helemaal wat ik verwacht had

Het product is wat ik er van verwacht had,snel en keurig geleverd

Alles zit perfect

Alles zit als gegoten ben er erg blij mee

Ruim assortiment mooie lingerie

Snelle levering duidelijke website

Alles prima geleverd

Alles prima en snel geleverd

Beste service en producten!

Ik vind jullie echt een top winkel! Ik heb nooit problemen gehad met producten of de bezorging. De kwaliteit is altijd beter dan verwacht! Ook hebben jullie super aanbiedingen en verzenden jullie snel. De klantenservice is ook vriendelijk. Kort om, mijn favoriete shop voor lingerie!

Perfecte service.

gewoon goed !

Transparant en duidelijk.

Gunstige prijsstelling. Bestellingen worden snel verwerkt en je wordt goed op de hoogte gehouden ban het proces. Enige nadeel is dat he5 product dat ik regelmatig bestel niet altijd in het assortiment zit.

Snel en discreet

Makkelijke website, snelle discrete levering van twee producten. Eentje helemaal naar wens, de andere maakt wel erg veel lawaai...

Uitstekende service en kwaliteits producten

Zeer snelle en adequate levering

Discreet, helemaal goed! Wel even onduidelijkheid over welke cupmaat bij mij past, omvang is duidelijk in de tabel maar de cupmaat niet. Graag hier nog wat duidelijkheid in. Nu op de gok bestelt, paste goed gelukkig.

Ruime keuze in verschillende prijsklasses. Goede kwaliteit en snelle levering.

Waanzinnig goed

Super producten snelle levering

Prima discreet geleverd.

Makkelijk te bestellen, duidelijk menu, snel geleverd, discreet geleverd. Betaling via PayPal is zeker een grote plus.

Weergaloos

Weergaloos. Zeer snelle levering.

Vlotte bestelling en verwerken retour.

Het jurkje wat ik had besteld zat te wijd. Het model en de afwerking van het jurkje vond ik tegen vallen.

Bestelling, bezorging, helemaal top en tevreden.

Mooie overzichtelijke website. Bestellen en betalen is eenvoudig en snel geregeld. Het pakketje is via track en trace goed te volgen en de bezorg tijd werd met enkele minuten overschreden, Lijkt me geen probleem stoplicht kan een keer tegenzitten.

geen leveringsinformatie, geen melding van verzending

kwam er bij toeval achter dat de bestelling klaarlag bij DHL servicepunt, omdat ik een ander pakket ging ophalen.

Alle bestelde speeltjes (80-100 euro) als stuk/slecht ontwerp 1wk

1) het eerste speeltje is zo ontworpen dat hij slechts één maal kan worden gebruikt (weg 80 euro). 2) het tweede speeltje (100 euro) wil na 5 dagen al niet meer opladen 3) er wordt niet gereageerd op e-mails Verwacht ook weinig van garantie/coulance regeling. Wellicht hoopt men vanwege schaamte geen contact wordt opgenomen.

Leuke producten en een snelle service

Alweer een tijdje terug dat we wat bestelden. Maar het assortiment is wat aangepast en de service is prima. Snelle levering en discreet verpakt.

Prijs en kwaliteit zeer goed in verhouding

Leuke producten voor een mooie prijs

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy