Discrete levering. Top product

Nette discrete levering van een hoogstaand product. We hebben er al vele leuke momenten mee gehad

Je krijgt wat je besteld

De producten zijn goed en worden discreet geleverd.

Snelle, discrete levering van mooie producten

Heerlijk om in te slapen en in rond te lopen. Maten passen goed, zal ik veel plezier van hebben. Zal zeker vaker bestellen!

Komen belofte van levertijd niet na

Op de website staat ‘voor 22:00 uur besteld, de volgende dag geleverd’ Dit was niet het geval terwijl de producten wel op voorraad waren. In dit geval was het belangrijk dat het de volgende dag geleverd zou worden. Teleurstelling dus.

Mooie pasvorm. Mooi materiaal

Mooie bh, goede maat, moooe kleur, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben er blij mee.

Goed en snel

Het bestelde artikel voldeed aan de verwachtingen

Makkelijk besteld, goede kwaliteit

Mooi assortiment van goede kwaliteit dat vlug geleverd wordt.

Super service met top producten

Zeer tevreden met de door u geleverde producten waar wij veel plezier en genot van hebben

snelle en goede service

hele snelle levering, mooie kwaliteit, helemaal tevreden :)

Snel, discreet en een extra cadeautje Altijd leuk

Je krijgt wat je ziet!

Artikelen worden snel geleverd en klantenservice reageert snel

Ik heb voor AfterPay als betaling gekozen. Meer dan een week geleden heb ik artikelen besteld en ontvangen. Volgens een mail van CLD zou deze organisatie mij een factuur toesturen. Tot op heden is dit niet gebeurd. Het is mij niet bekend of ik zelf contact met AfterPay moet opnemen. Het staat ook onduidelijk op de site van CLD.

Goede en snelle service

Dag erna gelijk me bestelling in huis.

Duidelijk, overzichtelijk.

Prima website. Makkelijk te vinden wat je zoekt of om gewoon rond te kijken.

super snelle levering

wat kan ik zeggen ? ik ben 100% tevreden

Zeer snelle levering discreet verpakt

Gemak siert de mens

Prima webshop, veel keuze, snelle levering, discreet

Goed perfect kwaliteit service

Alleen jammer vond ik de verpakking open en en product werk niet goed

Het stond mijn vrouw er sexy...top👍

Snelle levering goede kwaliteit ben erg tevreden....ga zo door.

Prima webshop, goede kwaliteit, wel alleen de aanbiedingen kopen want anders prijzig. En jammer dat je geen aflever moment kan kiezen, dat zou het kopen bij CLD nog fijner maken!

Goed.

Snelle levering.

Kwaliteitsproduct, snel geleverd

Discreet en snel geleverd via DHL.

Snelle levering, goed product

Goede en overzichtelijke website

Fijne overzichtelijke website met goede kwaliteit producten

Altijd wat leuks te vinden

Ik bestel mijn lingerie bij Christine. Dit omdst de bh's mooier aansluiten dan bh's van andere winkels. Betere kwaliteit en steviger materiaal.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy