Helemaal top

Ik ben zeer tevreden met de service van Christine Le Duc. Bezorging was zoals gezegd de volgende dag en discreet verpakt. Enigste minpuntje was dat ik geen duidelijke ontvangst/verzend bevestiging heb gekregen, maar de goede service maakt dat ruimschoots goed! Zeer tevreden!

Snel, makkelijk, goede kwaliteit

Mijn bestelling was snel bij mij thuis. Het was discreet verpakt, hoewel er nog wel de drie letters cld op de verpakking stonden. De producten zijn van goede kwaliteit.

Doet wat een goede webshop moet doen.

Ik heb nu al een aantal bestellingen gedaan, steeds een correcte levering gehad, op tijd zoals beschreven, voor de correcte prijs zonder verborgen kosten en materiaal van goede kwaliteit.

Goede website, snelle levering en goede service

Helaas was het bestelde artikel te klein en heb deze terug moeten sturen.

Discreet, snel en mooi.

Mooie foto’s op de website. Eenvoudig te bestellen en retourneren. Snelle levering. Zeer mooie lingerie. Pasmaat niet eenduidig, maar door meerdere setjes te bestellen heb ik twee setjes die mooi passen gevonden en kunnen houden. De andere discreet terug kunnen sturen. Zeer bedankt!

Kijk uit voor oplichting van deze Webshop beloofde acties worden niet nageleefd

Mij man heeft voor de 3 voor 1 actie artikelen besteld en helaas is er geen korting toegepast en de klanten service negeert het. Doe jezelf een plezier ga ergens anders heen.

ze waren goed

het was er snel en perfect verpakt

Beetje jammer...

Ik had op een of andere gekke manier blijkbaar gelijktijdig mijn bestelling 2x geplaatst. Daarna direct gemaild met de vraag of er dus 1 bestelling geannuleerd kan worden. Maar dit was niet mogelijk en zou gewoon verstuurd worden. Nu moet ik dus 6,95 retour kosten gaan betalen. Vind ik zonde van het geld want het kan toch niet zo zijn dat zij die bestelling er niet uit kunnen halen?

Perfecte, snelle, discrete levering van heerlijke speeltjes.

Duidelijke informatie. Goed materiaal. Snel en discreet geleverd. Heerlijke speeltjes. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Goede betaalbare spullen

Heb een mooie bh besteld en hij zit heerlijk. En hij is nog betaalbaar ook. Goeie kwaliteit.

Geweldig!!!!

Alles is netjes bezorgd de spullen die ik besteld hebt werken goed ben blij dat jullie bestaan en gelukkig niet van die goedkope troep

Snel en goed geïnformeerd, discreet

super snelle levering!

dat de bh's die ik besteld heb, me niet goed passen, zegt natuurlijk niets over het bedrijf of over de service. de website was zeer gebruiksvriendelijk, levering was echt snel en terug sturen was ook geen probleem.

Alles was perfect

Leuke aanbiedingen. Goeie producten en prima levering.

Erg leuk en afwisselend aanbod, er zit altijd wel iets bij!

Er valt altijd wel iets te shoppen bij CLD. Het aanbod is groot en divers. Ik kan altijd slagen en wordt enthousiast van de collecties. Zodra ik wat besteld heb is het weldra in huis en kan ik mijn nieuwe aankopen gelijk inzetten. Spannend!!

Professioneel

Correcte uitleg over de producten. Een rappe en juiste levering.

Goede kwaliteit, prima service en knappe website

Een zeer vlotte en toegankelijke website die zeer up to date blijft. Een goede kwaliteit gecombineerd mijn aangename prijzen en een zeer snelle service!

Super service en kwaliteit

Super kwaliteit van artikelen. Discrete levering. Retour sturen was wel ff uitzoeken hoe te doen.

Prima service!

Snelle en discrete verzending! Prachtig setje! Jammer dat ik er niet in dezelfde kleur kousen bij kan kopen.

Fantastisch!

Snelle levering, de volgende dag in huis. Netjes en discreet verpakt. We hebben er al veel plezier mee beleefd.

goede producten

zeer tevreden....

De bestelde onderdelen zijn van hoge kwaliteit en alles word netjes afgeleverd. Jammer dat DHL de vervoerder is....die komt alleen overdag (er zijn mensen die overdag moeten werken)

Veel speel plezier

Top kwaliteit

En een snelle levering!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy