Zeer snel en zonder problemen

Alle bestelde spullen waren de volgende dag binnen. Correct en discreet.

Super snel en goed

Snel geleverd Mooi ingepakt Op tijd thuis bezorgd zo als het op de site aangeven is Top

Snel en zoals verwacht

Snel bezorgd, afgesproken zoals bezorgd en ook het product kwam overeen met de foto's.

Snelle levering, alleen wel bij de buren dat vind ik zeer onplezierig.

Snelle discrete service

Levering was snel en discreet Producten voldeden aan verwachting Mega blij mee

Product dag te laat geleverd

Product werd een dag te laat geleverd, nu ben ik voor niets een dag thuis blijven wachten en moest ik de dag erna weer thuis blijven. Op de site staat “voor 22:00 besteld, morgen in huis” maar dat klopt dus niet!

heel goed

geweldig

alles corect en goed geregeld

zeer tevreden

mmmm lekker

precies zoals beloofd lang uitstel.

Het paste perfect , en bovendien van kwaliteit en snelle levering , wij zijn best heel tevreden

Snelle levering. Uitstekende communicatie

Goeie levering, maar Rabbit maakt enorme herrie

De Rabbit was snel en discreet geleverd. Daar mijn complimenten voor. Maar wat een onding is het! Maakt een enorm kabaal, dus ik kan me niet ontspannen. Verder wel makkelijk aan en uit te zetten en opladen is ook gemakkelijk. Maar hij maakt enorm veel herrie, dat is een enorme afknapper! Verder hele goeie winkel en makkelijk en discreet!

Mooie producten super vlugge levering en goede prijzen.

geweldig

snelle leveringen en met een vraag ook snel en duidelijk antwoord

Ik ben tevreden, snel duidelijk en helder.

Goede kwaliteit van de producten.

Tevreden

Snelle levering, betaalbaar en prima kwaliteit van producten!

Super service! Geweldige producten

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Christine le Duc.

Ruime keus en snelle levering

goede artikelen en een snelle bezorging

Als ik een goede BH wil hebben dan ga ik altijd naar de site van Christine le Duc. Ga ik dat wekend naar een feestje? Geen probleem want ik heb mijn bestelling de volgende dag al in huis. Beter kan gewoon niet.

Uitstekend!

De site is erg overzichtelijk en makkelijk ingedeeld wat mijn shopervaring online al erg prettig maakt. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd. Ook de optie om achteraf te kunnen betalen vind ik erg fijn.

Uitstekend!

Zal niet aarzelen om nog eens hier te bestellen!

GEWELDIG😁

Beschrijving voldoet hoe het werkt

Niet zo goed

Sextoykit besteld. Is snel geleverd, alleen de meegeleverde batterijen leken niet te passen. Na een mailtje kreeg ik een standaard antwoord terug maar na enig zelfonderzoek bleken de batterijen in een soort hoesje te moeten en daarna geplaatst. Verder alles naar wens.

Snelle verzending, doos discreet en onherkenbaar, jammer dat de openkruis onderbroeken selectie erg klein is.

Snelle levering product voldoet aan verwachting.

Snelle levering product voldoet aan verwachting.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy