Een overzichtelijke, stijlvolle website met fijne producten en keuze.

Ik vind Christine le Duc, een goede website qua gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijk met vaak stijlvolle en fijne producten, waarbij kwaliteit en plezier belangrijk zijn. keuze, een goede klantenservice en een goed aanbod in producten waarbij gebruiksvriendelijkheid en comfort een voorwaarde zijn voor deze plezieren. ja, tevreden over de service en de website.

Een uitgebreid assortiment voor elke gelegenheid

Ik had een ruime keuze in lingerie en avondkleding. Ook was er genoeg aanbod van andere producten voor ene gezellig avondje

slecht

bestellen en zo ging vlot, net zoals de levering, doch het product is defect geleverd, en omdat ik de verpakking al heb weggegooid kan het niet retour (bediening werkt niet)

Slechte service, producten niet geleverd, waardebonnen niet automatisch teruggekregen

Via een waardebon een product besteld, waardebon bleek niet goed te werken. Nadat dit opgelost was ging de eerste bestelling ding vrij snel kapot. Ik mocht hem retourneren en zou mijn geld terug krijgen. Allereerst raakte mijn retourpakket zoek bij DHL, vervolgens zou een onderzoek ingesteld worden, maar bij elk nieuw contact bleek dit nog niet gedaan te zijn. Het bleek dat als er mailcontact was geweest, dat de telefonische helpdesk niets meer kon betekenen. Na 3,5(!) maanden eindelijk mijn geld terug, waarbij de waardebon waar ik mee betaald had werd vergeten. Nadat ik deze ook terugkreeg een nieuwe bestelling gedaan. Deze werd niet aangeboden bij mijn adres, maar is door DHL geretourneerd. Hierna kreeg ik de verzendkosten terug, waarbij opnieuw werd vergeten de waardebon terug te geven. Slechte service!

Helemaal top.

Snelle Levering en discreet ingepakt.

Snel, vakkundig en plezierig

De avond ervoor bestelt de volgende dag al in huis en kon ik genieten van dat wat ik besteld had. En de kwaliteit van het geleverde is dik in orde.

Correcte verzending, maar afhandeling door DHL was chaotisch

Le Duc geen probleem. Artikel is conform omschrijving.

Blij met alle producten, snel en discreet geleverd

Blij met alle producten, snel en discreet geleverd

Mooie spullen en snel geleverd helemaal top!

Top spullen mooie pasvorm snel geleverd.

uitstekend.

vaak bestelling gedaan bij Christine Le Duc, altijd op de genoemde dag/tijd bezorgd Pakketje zonder beschadiging. Dik tevreden

De sexy lingerie is geweldig en keurig en snel geleverd.

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Het was een cadeautje en viel zeer in de smaak! Zeker een aanrader, goede kwaliteit. Je betaald iets meer dan bv goedkope leveranciers, maar de kwaliteit is er ook naar.

Kortingscoupon niet geldig, misleiding door pabo!

Ik had via mail een kortingscode ontvangen. Bij het invullen werkte die niet. Daarom de order doorgezet en mail gestuurd dat zij de korting centraal kunnen verwerken. Na 5 dagen antwoord dat zij dat niet kunnen en daarmee is het afgedaan. Op deze manier raak je alsnog de klanten kwijt en wordt het aanstaande faillissement alsnog snel een feit.

Slecht en vooral doordat ze kiezen om hun producten te laten bezorgen door DHL

Het pakketje is gewoon weg. Niemand weet waar die is. En op de app staat dat het pakketje bezorgd is. Ik bestel hier nooit meer zolang ze de producten door DHL laten bezorgen !! Niet kopen hier

Jammer dat dit product niet werkte

Administratieve gedeelte prima, zending prima op tijd! Top alleen het geleverde apparaat werkte niet. Direct retour gezonden nu nog in afwachting van reactie van Christine le Duc.

Snelle levering en keurige bezorg status updates.

Besteld voor 2200 en echt morgen in huis. Dik tevreden.

snelle levering en retour snel verwerkt

Een bestelling geplaatst, product voldoet niet helaas aan de verwachting. Maar snel en goed geleverd, ook het retour is keurig snel afgehandeld, TOP.

Fijne producten en snel geleverd

Ik ben al een tijdje klant bij Christine le Duc. Vaak hebben ze leuke aanbiedingen. Leveren discreet en snel.

perfect

snel goed, ook retour snel en goed. Aan te bevelen. Ga er zeker weer bestellen. top

Snel geleverd.

Goede kwaliteit. Alles voldoet aan de verwachtingen

Op tijd geleverd

Foto's geven toch een vertekend beeld van grote artikelen.

geweldig

prima pasvorm. snel geleverd doen wat ze beloven

Geweldigi

Ik ben zeer tevreden over het bestelde artikel

Op tijd bezorgt en discreet

Makkelijk besteld en snel afgeleverd.

Snel besteld en snel in huis

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy