Fijne ervaring op gedaan

Helaas was er niets van mijn bestelling wat ik wou houden geretourneerd. En al snel en mail dat retour is ontvangen.

snel e discreet verstuurd

Netjes en discreet

Fijne website netjes en snelle levering.

Kan me product wat kapot is niet terug sturen

Slecht zou een mail krijgen hoe ik me product kon terug sturen maar niks van jullie gekregen

Goed!

Goede website, snelle levering!

Mooie kwaliteit, snel geleverd

2 prachtige BH besteld, en snel geleverd

Snelle en discrete verzending.

Een ruim aanbod, mooie producten met duidelijke informatie voor maat, onderhoud of gebruik.

Snelle, duidelijke service.

Alle informatie m.b.t. bestellen, product informatie en bezorging zijn heel erg duidelijk. De aankoop ziet er hetzelfde uit als op de website. Ook de kwaliteit is erg goed.

Snelle service zoals in website staat .voor 10.00 uurbesteld volgende dag in huis.

ben totaal niet te vrede

zaterdag 29 juni besteld en betaald en woensdag 3juli nog niet geleverd zeer ontevreden over telefonisch contact hier over ik had woensdag date en die is helemaal naar klote omdat wat ik besteld had niet op tijd geleverd was en is nog steeds geleverd nu woensdagavond. Ik heb niks aan het spijt ons zo ga je niet met gevoelens van mensen om. Ik zal jullie ook heel sterk afraden bij vrienden. haal het niet in jullie hoofd om mijn emailadres door te verkopen

service is de vraag

Het is dus niet vandaag bestellen en 2 dagen later is het bezorgd en dat valt tegen, had het anders verwacht

Mooie, goede kwaliteit bh's

Goede kwaliteit bh's, maar 1 viel helaas klein uit. De andere die ik besteld heb past perfect en precies!

snel

Snelle levering en er is ook geleverd wat we besteld hadden.

Teleurgesteld...niet gewend van jullie

Bestelling snel geleverd.....goed verpakt....helaas niet tevreden over 2 van 3 produkten

Alttd een goede en snelle servixe en levering. Hellemaal top, ga zo door!!

Goede en snelle service

Altijd snel met reacties en levering. Producten ook altijd in orde en goede kwaliteit.

Snelle discrete levering

Uitstekend! Ben heel tevreden en zou er bog aankoopjes doen zeker !

Ik heb een paar dingen besteld en ze zijn allemaal uitstekend en goede kwaliteit !

Prima En snelle service

Perfecte service

Snelle levering en discreet.

Eerst verkeerd artikel, toen afwijkende maat

Eerste pakket bevat een artikel in een zakje met de juiste beschrijving. Vervolgens heb ik het product retour gestuurd en weer het artikel besteld. Nu kregen we het juiste item, maar was het item groter uit dan normaal. Dus weer retour en helaas was de kleinere maat niet meer beschikbaar. Totaal wel 2x verzendkosten betaald.

Bestelde goederen snel geleverd

Zeer gemakkelijje wijze van winkelen en bestellen. Zeer goede ervaring met deze eerste bestelling

Op tijd geleverd

Maat van lingerie is klein.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy