Snelle levering en duidelijke communicatie

Eerste keer dat ik bij Christine le Duc heb besteld en het is meteen goed gegaan. Pakketje kwam keurig op tijd, communicatie was duidelijk en de maten kwamen overeen.

Snel en dircreet

Supersnelle levering wat top is

Lingerie op een avond rond 21.00 besteld en de volgende dag al in huis! Dat noem ik nog eens super service

Optijd bezorging en goede product prijs verhouding

Goede voorlichting

Goed en snel geleverd

Niks op aan te merken

Snelle levering, product zoals beschreven, leuke acties

Helemaal prima!

vlot en netjes prive verzonden, aanrader!

Mooie, bijzondere lingerie.

Mooie, bijzondere lingerie. Snelle levering. Geen problemen met retour sturen.

perfect

binnen 24 uur geleverd perfect.

Fijne service en snelle levering

Ik ben tevreden..

Snel en netjes afgeleverd!

Snelle levering en mooie kwaliteit

snel en discreet

ok bevredigend

Heel tevreden krijgt wat je besteld

Zeer tevreden gaan goed met klanten om

goede ervaring

Leuk assortiment, bijna nooit een miskoop en snelle levering! Erg tevreden

Snelle levering mooie kwaliteit

Product was op voorraad en volgende dag al.bezorgd Mooie kwaliteit

Fijn en op tijd in huis

Helemaal top

Snelle levering van kwalitatief prima producten

Ik ben tevreden over de snelle bezorgservice en over de kwalitiet in stof maar ook in hoeverre er na is gedacht over het product. Wanneer je ergens een bandje of iets dergelijks weg kunt halen, valt het ook niet meer op dat het was is gehaald. Helaas brak een onderdeel van mijn bestelling bij de eerste keer gebruiken, maar dat zal nieet geheel en alleen aan de kwaliteit van het oroduct hebben gelegen.

Discreet en goede service.

Veel keus in erotische lingerie, love toys en aanverwante artikelen.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak gelopen en bijna bedolven onder de voortgangsberichten.

1x gewerkt hierna niet meer aan de gang gekregen

Niet wat wij verwacht hebben

Gewoon goed

Besteld en de volgende dag in huis. Prima kwaliteit en pasvorm, ook de maat klopte

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy