Pluspunten

snelle levering en discreet verpakt

Pluspunten

Snelle, keurige en discrete verzending

Iets minder mail mag wel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

?????????

In het vervolg het bestelde produkt ook daadwerkelijk leveren en niet 2 keer een ander profukt

Pluspunten

snel geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Product niet bezorgd thuis maar bij een pickup point omdat ik niet thuis was. Hier heb ik geen enkel bericht van de vervoedser van gekregen.

Pluspunten

Mooie lingerie voor een redelijke prijs. Snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

veel en mooie spullen

duidelijker omschrijven en eerlijke presentatie van de producten

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt

Pluspunten

snelle levering, discreeet

Pluspunten

Bij het invullen van je account moet je je geboorte datum invullen. Dat staat steeds fout. Ik ben geboren in 1965 en niet in 2065. En krijg dat steeds niet goed. En bij be s tellen pakt hij achteraf betalen dan ook niet.

Pluspunten

Super service

2 sterren: slechter dan verwacht

Als je als bedrijf belooft dat je bestelling binnen 24 uur wordt geleverd, zorg er dan voor dat je zaken doet met een pakketservice die dat waar kan maken. Tip: Neem een andere firma dan DHL. Tip: als ik een mail stuur met daarin een klacht, neem die serieus en neem de moeite om er op te reageren. Tot nu toe geen reactie gehad op een mail die ik 7 dagen geleden heb gestuurd.

Pluspunten

Eerlijk zijn over de bezorgtijden Prijs kwaliteit verhouding slecht

Pluspunten

Snelle levering, service

Nvt

Wat meer aanbiedingen doen

Pluspunten

de bestelling kwam goed op tijd en het achter af betalen is gelukt dus zeer tevreden

geen verbeter punten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

Snellere bezorgservice of dat je ook kan ophalen in de winkel. Heb nu week moeten wachten. En retouneren ook on winkel in plaats van alleen via dhl.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Geen communicatie over bezorging waardoor de bezorger de eerste poging voor een dichte deur heeft gestaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, maat geen service ! Geen bha kopen als set mag niet geruild worden

Duidelijk vermelden bij de foto en omschrijving van de bha/ set dat deze nooit geruild mogen worden!!! Ik zit nu met een bha die mij niet past matriaal is niks zoals op de foto slechte kwaliteit bha bandjes die los zitten

Pluspunten

Snelle levering. Goede product omschrijving.

Pluspunten

Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Regelmatig leuke aanbiedingen. Vlot en discreet geleverd.

Bij aanbiedingen is het helaas niet altijd direct duidelijk zichtbaar in welke maten "de restpartij" nog leverbaar is.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy