Supermooi setje

Zou graag iets van een optie zien mvt iets romantischer verpakking

SNelle service en fijn materiaal

Goede producten

Zeer snelle levering Artikelen zijn zoals genoemd

Website pakte de kortingcode niet

Website pakte de kortingcode niet, en verzond te snel de bestelling. 1 minuut later mailde ik daarover, maar ik kreeg de andere dag de melding dat e rf niets meer aan gedaan kon worden. Zelfs niet toen ik aangaf voor afterpay gekozen te hebben. Het antwoord was: u kunt het terug sturen en opnieuw bestellen, maar dat is natuurlijk vreselijk klantonvriendelijk en zeker niet duurzaam.

Keurig op tijd binnen en goed verpakt.

Prima geregeld

Alles netjes geregeld, persoonlijk vind ik dhl niet super in hun klantenservice.

Slecht

Produkten over algemeen goed behalve manpower doet niets . Voor 5 cent kreeg ik niet het kado bij 60 euro . Afleveringskosten worden niet bijgeteld. Ik zag het net toen ik bestelling had afgerond en kon er niets meer bij doen . Contact met klantenservice gehad maar hielp niets . Voor zo een groot bedrijf vind ik het echt belachelijk dat dit niet alsnog opgelost wordt. 59,96 wordt meestal naar boven afgerond en dan heb je de 60 euro . Dit wide ik even kwijt .

What you see is what you get

Bezorging is uitstekend , Kwaliteit en verwachting is uitstekend Prijs misschien wat hoog maar verder top .

Oke

De keuze is ruim en de prijzen zijn oké. Alleen heel jammer dat je niet kan ruilen voor een andere maat. Je moet retouren en dan de hele mikmak opnieuw doen. Leuke site op zich met veel keus.

Prima verzorgd.

Prima verzorgd en mooie lingerie voor een betaalde prijs. Dankjewel. Groetjes Thea

Product voldeed niet aan mijn verwachtingen

Nvt

uitstekende eroticaspecialist !!

goede service en kwaliteit!! echt een aanrader !!

Heel mooi!

Toen ik het ontving vond ik de verpakking wat goedkoop eruit zien wat me best nerveus maakte omdat het niet de goedkoopste aankoop is in lingerie die ik ooit heb gedaan! Toen ik het eenmaal paste zat het als gegoten! Het materiaal is ontzettend zacht en comfortabel en ik voel me er ontzettend goed in! Ik houd de producten in de gaten voor toekomstige aankopen! :)

Snel en discrete levering

Prima kleding/ speeltjes

Snelle bezorging, zeer tevreden

Tegenvaller

Twee jaar geleden een lekkere Masturbator aangeschaft en met tevredenheid volop gebruikt. Nu was het tijd voor een nieuwe, exact dezelfde besteld. Maar het is een heel ander model wat ik nu heb aangeschaft. Twee jaar geleden had ik er één va 13 cm lang en voor twee kanten te gebruiken, rond de 10 cm dik, lekker met ribbels, van een stevige siliconen Nu kocht ik 13 cm lang, rond de 5 cm dik zonder ribbels.

Het product is van goede kwaliteit

De vibrator (op reis formaat) is van goede kwaliteit. Het materiaal is fijn en zacht. Het heeft maar 1 trilstand, maar de tril intensiteit is vrij hevig. Gemakkelijk in gebruik.

Makkelijke online bestelling, snelle anonieme levering. Goede kwaliteit.

Na ontvangst heerlijke ervaringen opgedaan.

Fijne online winkel

Fijne online winkel Snelle levering en super kwaliteit lingerie..

Super zittende kleding

Goede kwaliteit en betaalbaar. Producten komen overheen, zoals ze beschrijven.

Mooie kwaliteit lingerie! Super mooi en alles valt goed op maat!

Snelle en juiste levering

Snel en discreet geleverd

Ik ben gewoon helemaal tevreden.

Mooie duidelijke website, keurige discrete en snelle bezorging. Product doet geheel aan de beschrijving.

Makelijk om iets te bestellen

Makelijk om iets te bestellen en snelle levering

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy