2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Discreet en netjes verstuurd

Spullen waren op voorraad maar niet de volgende dag gekelderd ( 7 april besteld en 13 april geleverd) communicatie ronduit slecht, besteld en kort daarna prijsverlaging van een van de bestelde producten hierover gemaild maar geen reactie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

producten zijn goed

levering kan sneller, dit gebeurde eerst na navraag en reactie pas na 2 dagen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen ik heb een beste gedaan die is niet aangekomen. Wel betaald. Na vele berichten naar jullie toe nog steeds geen antwoord

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site, vriendelijk personeel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na het ontvangen van de verzendbevestiging viel het me op dat Christine Le Duc mijn adres verkeerd had overgenomen (de toevoeging ontbrak), kan gebeuren dus meteen een mailtje gestuurd hierover. Helaas heeft CDL geen klantenservice, 5 dagen na mijn tweede mail kreeg ik eindelijk een reactie (van een extern bedrijf) met het advies een nieuwe bestelling te maken. Mijn probleem wordt genegeerd; hoe kan ik iets bestellen als CDL mijn adres niet juist kan verwerken? Het is nu bijna 2 weken verder en uit de voorwaarde op de website kan ik opmaken dat ze een uiterlijke levertijd van 30 dagen hanteren, maar ik verwacht hier weinig meer van. Hopelijk krijg ik mijn geld na 30 dagen terug, geen idee wie dat dan voor mij gaat doen aangezien ze nogal beperkt zijn in hun servicepersoneel. Al met al verdienen ze een halve ster voor de mogelijkheid tot het schrijven van een review!

Pluspunten

uitstekende leveringen en snelle service

beter reageren op emails met vragen en snellere klantenservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen.

Cockring besteld, deed het na één keer gebruik al niet meer. Klantenservice gemaild wat ik moet doen, maar hebben vier dagen later nog steeds niet gereageerd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

2 e-mails gestuurd over retournering en over een uitverkocht product. Ik krijg er ma geen Reactie op..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog geen, prijs misschien?

Communicatie duurt veel te lang. bestelling is al 2 weken niet binnen. Wordt niet gereageerd op mijn vragen wanneer hij opnieuw verzonden wordt. Ze hebben verkeerd huisnummer op de bestelling gezet terwijl ik het goed ingevuld had. Graag zsm reactie!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

als ze een probleem hebben met toevoegingen aan een adress moet je geen orders aannemen. wel geld innen....nu al 2 dagen proberen om een oplossing te krijgen...moeilijk te bereiken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het bestelde product leveren en reageren op de mail van de klant. Mijn pret-pakket ligt nu waarschijnlijk bij een van de buren. Lekker discreet!

Pluspunten

Hij past precies goed en ziet er mooi uit!

Ik had een voorsluiting helemaal perfect gevonden, maar daar zag ik alleen minder mooie bh's in.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, bestelling na vijf dagen nog niet ontvangen

Tijdige aflevering van bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten en kleren

Er stond voor 22.00 bestellen de volgende dag in huis. Ik had het rond 16:00 besteld en ik kreeg het pas 3 dagen later. Op zich niet erg, maar belofte maakt schuld in dit geval

Pluspunten

Bestelling leveren , reageren op contactformulier

Pluspunten

perfect

er word gezegd voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis. maak dit dan ook waar aub.

Pluspunten

Sexy kleding

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Had bh besteld maar die heb ik retour gestuurd maar erg moeilijk wel per mail retour bon gekregen maar ook geen adres plak bon maar kon dat niet uitprinten

Doe er een retour bon bij en een adres plak bon veel makkelijker dit vond ik erg vervelend heb me retour bon geschreven om dat ik niet anders kon

2 sterren: slechter dan verwacht

Het adres goed doorgeven aan de vervoerder, zorgt veel minder irritatie

Pluspunten

Mooie artikelen

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy