Pluspunten

Heb mijn pakje niet ontvangen,hoewel de bezorger dhl heeft aangegeven dat het bezorgd was.gebeld naar jullie en heel aardig iemand aan de telefoon gehad.formulier ingevuld. Dus hoop dat ik alsnog mijn bestelling krijg.nog nooit geen klachten gehad.

Tot op heden niets.

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Goede prijs / kwaliteit verhouding Mooie en originele producten

Geef klanten langer de tijd om te retourneren

Pluspunten

Discrete en snelle levering. Alles goed te vinden op de site. Is zeer prijzig

Zou voordeliger kunnen zodat het ook aantrekkelijker wordt voor de kleinere portemonnee

Niks op aan te merken

Pluspunten

Goed assortiment van producten; goed functionerende website; snelle bezorging met duidelijke informatie over aflevering;

De beschikbaarheid van producten, bijv. maten en kleuren, kan iets worden verbeterd; grote maten BHs zouden ook beschikbaar moeten zijn in de extremere maten (bijv. 75G); producten zoals kimono's zijn soms niet afgebeeld m.b.v. een model dat het product draagt - dit is belangrijk om bijv. de lengte van de kimono te kunnen inschatten; assortiment van kwart-cup BHs kan uitgebreider; ClD zou kunnen nadenken over het voeren van luxere (meer high-end) lingerie producten.

Pluspunten

Veel keus in lingerie tegen betaalbare prijzen! Goede service, het pakketje werd gelijk de volgende dag al geleverd.

Pluspunten

Ruim assortiment. Snelle en discrete verzending. Routineren is ook geen gedoe. Ondertussen ben ik alweer 3 jaar klant. En bestel zo nu en dan met kortingscode.

Als ik soms een order retour stuur. Vragen ze bij het afleverpunt toch altijd naar wie het pakketje verzonden moet worden. Dat brengt me toch altijd een beetje in verlegenheid. Dus wijs ik ze op de barcode en wijst het zich vanzelf.

Pluspunten

Snelle en fijne levering! De setjes die ik heb besteld zitten perfect en fijn. Ga hier meer bestellen.

Pluspunten

Goeie levering en erg kwalitatief

Meer dildo’s

Pluspunten

Snelle levering, mooie spullen

Jammer van de verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle levering in een discrete doos

Bij de bh zou het fijn zijn ls erbij staat hoe deze valt qua maat

Pluspunten

Leuke acties en snelle levering

Meer gewatteerde bh's en hipster aanbieden

Pluspunten

Snel en compleet

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie over maten.

Pluspunten

Een item van mijn bestelling was defect, en toen ik een bericht stuurde over mijn mogelijkheden, werd vrijwel direct een nieuwe bestelling voor me aangemaakt waarin dit item opnieuw zou worden geleverd. Ik hoefde niet eens het originele item te retourneren. Goeie service!

Helaas doet dit item het de tweede keer nog steeds niet goed..

Op dit moment niet

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie aanbiedingen en snelle levering

Ga zo door!

Pluspunten

Mega leuke dingen en leuke aan biedingen

Nvt

Pluspunten

Super snelle levering en sexy lingerie

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy