Positief

Tevreden

Werkt naar behoren

Leferink was op tijd

Leuke sexy artikelen!

Vindt meestal wel wat ik zoek. Mis wel voor mannen leuke sexy kleding zonder dat dit weer té wordt! Hierin zou nog wel het assortiment kunne worden uitgebreid.

Fijne producten, snelle levering.

snelle en discrete levering

product zoals omschreven , snelle levering helemaal top

Altijd alles op tijd geleverd

Bij alles wat ik heb besteld is op tjd geleverd en anoniem

Heel slecht

The dress doesn't look nice.material shrink after 3ven handwashing. And stick to the body.not comfortable

Zeer slecht

Maar als Christine Le Duc mij als klant wil behouden heb ik toch wel een giga klacht mbt snel leveren, discreet verpakken en AFLEVEREN. Mijn klacht is dat ik van de bezorgdienst een mail kreeg dat mijn pakket bij mij was afgeleverd. Dat was dus NIET waar. Ik had nog niets ontvangen. Bij navraag kon de bezorgdienst mij ook geen antwoord geven en zij gingen onderzoek doen naar de situatie omtrent mijn pakket. 1 dag later kreeg ik van een flatbewoner mijn pakket geleverd. Wat bleek de bezorger van de had mijn pakket gewoon voor mijn deur gelegd. Voor een ieder te zien en mee te nemen. Uiteindelijk bleek dat de jeugd met mijn pakket was gaan voetballen en had die flatbewoner uiteindelijk mijn inmiddels gehavend pakket veilig gesteld. Hoe bedoel betrouwbare service. Ben benieuwd!!! Gr. Ab

te klein

maten klopte niet met aangegeven maten

Helemaal prima

Netjes verpakt en correct geleverd

Uitstekende service

Bestelling wordt altijd heel snel geleverd. De artikelen die ik allemaal besteld heb zijn van goede kwaliteit en komen helemaal overeen met de omschrijving op de site.

Goed, levertijd een dag langer dan gemeld

Was prima, snel geleverd. Duurde wel een dag langer dan aangegeven op de website, maar dat was in dit geval geen probleem

Ruim aanbod aan producten en leveren snel

Ruim aanbod aan artikelen op de website, het versturen en leveren is goed en op tijd.

Woensdag besteld en nog steeds niet in huis of een bericht ervan

Woensdag ochtend besteld zou je de volgende werkdag binnen krijgen tot op heden nog niks mogen ontvangen. Ook geen enkele bericht dat het later bezorgd wordt. Jammer!

Maten kloppen niet

Leuk pakje besteld voor ons weekendje weg ,al express een grotere maat genomen, maar inplaats van me sexy te voelen schaamde ik me dood xl viel als een m voelde me net een rollade

Snel en discreet

Artikel besteld en binnen twee dagen geleverd. Artikel van super kwaliteit.

Niet ontvangen

Het (brievenbus) pakketje heb ik niet ontvangen, terwijl dit wel het bericht is. Ik vermoed/hoop dat het bezorgd is bij de buren - die pas over 2 weken thuis zijn. Als ook dit niet het geval is, neem ik contact op. Deze feedback gaat dus over DHL, niet over het product (wat ik nog niet gezien heb).

Uitstekend lingerie

Goede service en snelle levering

Goede kwaliteit, nette prijs.

Het was een beetje lastig om de mannen lingerie te vinden. De voorbeelden waren goed, dus kon ik een goede keuze maken.

Fijne ervaring

Het bestellen ging erg makkelijk met een goede beschrijving van het product. En in een kleine doos (!) verpakt: chapeau!

Geweldige service

Snelle vezorging, super discreet, geweldige service tijdens en na de aankoop. Een woord, geweldig.

Snelle en discrete service. Nette website.

Alles zit goed, snel geleverd. En precies zoals op de foto.

Prima voor elkaar geen problemen met de levering

Al ben ik geen fan van DHL was het pakket mooi op tijd en ik om het te ontvangen. Prima afgehandeld en erg tevreden over de producten..al blijft het lastig om bij bh s te kiezen tussen 85 d of een x een l een xl die maten mogen er van mij wel uit...maak alles in de normale cupmaten..zoals 85 D ..zelfs mijn vrouw vind het dan lastig kiezen..groetjes John en Miranda

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy