Onduidelijk met acties

Slechte ervaring mee

Levering oke Lingerie past perfect,gooi er hoge ogen mee.

Pakket niet bezorgd en geen updates of vergoeding

Wacht nog steeds op het pakket en een berichtje Niks ontvangen maar is wel bezorgd en wacht al meerdere werkdagen op een reactie wanneer ik het kan verwachten. Slechte service..

Alles perfect

Snel en keurig geleverd.

Leuk

Leuk

Altijd gevonden wat ik zocht

Uitgebreide collectie en snelle levering

Snelle levering en mooi verpakt

Mijn bestelling werd snel afgeleverd en was mooi verpakt

Bestellen was goed maar producten bagger

Bestellen en ontvangen goed Producten werken niet naar behoren

top aanbiedingen

Laatste 2 aankopen voldoen meer dan verwacht!

Personeel weet waarover ze het hebben

Heel klantvriendelijk, meedenkend en kennis van zaken.

Goede en snelle service

Fijne producten

Snelle discrete levering

Discrete nette levering

Een super fijne en snelle aflevering van mijn bestelling. Ook de producten helemaal zoals verwacht

Bestellingen kloppen. Leuke aanbiedingen

Snel geleverd en goed

Was gewoon goed en snel

Correcte en snelle af- en behandeling van bestellingen en retouren.

Goede informatie over producten en goede informatieve artikelen op de site. Correcte en snelle be- en afhandeling van bestellingen en retouren.

Mooi en opwindend

Mooie lingerie, doet elke vrouw eer aan

Altijd snel, discreet en goed

Altijd snel, discreet en goed. Mag alleen wel wat meer gedaan worden met de 'gebruikerservaringen' bij producten.

Superrrr mooie producten

Super goede kwaliteit producten voor mooie zachte prijzen. Echte discrete en snelle bezorging

Een heel mooi zittend pakje!

De kwaliteit is super! Alleen vond ik hem iets te prijzig!

Mooie lingerie, maar helaas te laat afgeleverd

Ik had op deze website eindelijk mooie heren lingerie gevonden dat ik wilde dragen voor een speciale gelegenheid. Ik had op tijd besteld volgens de informatie op de site om de volgende avond te kunnen dragen. Helaas bleef het lang stil en werd duidelijk dat het minstens 48 uur ging duren ipv volgende dag in huis, erg spijtig. Ik beveel alleen aan vanwege product, niet voor levering.

Voldoende

Prettig, dat het brievenbus post is. Echter, de body is te klein en wil ik ruilen tegen een groter model.

top

goede kwaliteit

Snelle bezorging top kwaliteit

twee artikelen gekocht

niet wat we van verwacht hebben het viel er tegen als we het niet gebruikt hadden we terug gestuurd dat een artikel moet blazen en trillen blazen deed hij niet gr arie

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy