Snel en netjes geleverd.

Prima prijs/ kwaliteit verhouding

zit heerlijk

heel mooi product

helemaal top

keurig en discreet geleverd ik ben tevreden

Iemand had mijn e-mailadres gebruikt

Reacties van webshop kwamen traag en geen hulp bij stopzetten van order. ‘Regel het zelf maar en doe aangifte’ Afterpay werkte wel goed mee toen ik de fraude afdeling belde.

Zeer slecht!!!

Zeer slecht!!!!

Langere levertijd

Levertijd langer als verwacht, Achter af product op andere site 40% goedkoper !!

Super mooi goede kwaliteit. En geslaagd.

Goede producten, goede levering.

Enige reden dat er geen 10 staat, is dat de levertijden 2 werkdagen zijn. Is wel ietsje aan de lange kant.

Uitstekend !

Artikelen besteld en de volgende dag in huis. Zeer goede kwaliteit en veel plezier van.

een heel slecht bedrijf dat uw pakjes bezorgdof eigenlijk niet!

Ik heb bij u en een ander bedrijf voor 60€ bestelt, bij beide ging het goed? tot voor de deur. Voor beide pakjes kreeg ik een mail, dat zij aan de deur zijn geweest, voor beide geen kaartje en ook geen pakje! na contact met DHL ben ik behoorlijk teleurgesteld gestopt met het contact, de vragen waren legio de antwoorden afwezig. Beide pakjes heb ik niets meer van gehoord, dus 120€ verloren, wat voor mij betekend, dat ik verder geen spullen zal bestellen bij u. Is mij veel te duur! Verder heb ik u al eerder ingelicht, waarna u contact zou opnemen met DHL(nooit meer iets van gehoord!) 120€ weg. een les rijker maar wel met een flinke desillusie. Wat bovenstaande sterren betreft, er waren geen negatieve sterren! Maar ik denk -4 voor DHL en voor het ontbreken van respons een vette 0, heb overigens een halve ster gegeven, omdat ik anders de mail niet kon doorsturen!!!

Makkelijk en goed

Alles makkelijk besteld en kreeg genoeg te weten in mailtjes. Het kon snel bezorgd worden wat ook fijn was.

Veel te groot

Wel heel fijn materiaal, realistisch (behalve de grootte!!!)

Snelle discrete levering

Snelle discrete levering

Alles snel en zoals beloofd, discreet verzonden. Juiste en passende maat en artikelen zoals op foto en beschreven!

Voordelig, hoe en snel geleverd

Fijne website, geleverd (e) product(en) zijn goed verpakt en ook van goede kwaliteit. Levering was ook snel.

Leuke winkel voor wat extra’s !

Leuke winkel om af en toe eens wat extra’s te kopen voor je vrouw, of voor jezelf uiteraard.

Zeer te vreden

Heel mooi en stevig product, ben zeer tevreden.

Uitstekend !

Tot nu toe uitstekende ervaring,keurig en op tijd bezorgd,goed verpakt en juiste prijs. Dit bedrijf verdiend echt vijf sterren !

Perfecte levering

Discreet en snel geleverd.

Goede en correcte levering

Top winkel

Als je wat besteld is het super snel binnen.

Service is goed, prijs was erg hoog

Service en communicatie goed. Prijs was €50,- duurder dan bij de concurrent. €129 bij CLD en €54 elders. Na overleg retournering en geen vermindering van de prijs.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy