Prima produkten

Super!!

Bestelling snel geleverd en super ervaring met de bestelde producten:)

Snelle levering, goede service.

sensueel

goed spul daar gekocht

Goed en snelle levering

Als ik bestel dan gaat alles goed snel en alles word correct ingepakt zodat andere met namen de bezorgers niet zien wat er in jouw pakje zit, al heb ik wel een min puntje van Christine Le Duc ! ik had iets retour gestuurd maar dit bedrag is nooit terug gestort nog van mijn bestelling daarna verrekend. Beetje jammer

Mooie kwaliteit Betaalbaar Goede Levering Discreet

Super goed

Precies het product wat je besteld en super snelle levering!

super

Goed , snel ,en niet duur

Snelle levering, overeenkomend met foto's

2 bh's gekocht. Kwam overeen met de foto en werd snel geleverd. Helaas waren ze wat te klein (grotere maten hadden ze helaas niet), maar voor thuis dragen functioneert het. Bh's een stuk steviger dan in de gewone winkels hier in de buurt.

Nette en snelle levering!

Snelle levering en alles is keurig netjes verpakt! Zal hier vaker bestellen

Super snelle levering mooi en netjes in gepakt! En super kwaliteit Precies zoals zoals op de foto!!! En zit heerlijk

Gemakkelijke site, snelle levering.

Gemakkelijke site, snelle levering

De helft van de bestelde producten voldeed niet

Ik had een aantal dingetjes tegelijk voor mij en de vrouw gekocht.. maar de helft werkte niet / er zaten geen batterijen bij ( lijkt me toch handig als je een avondje pland en die heb je niet ) En de kwaliteit van een bepaalde set werd erg aangedikt maar we waren er niet te spreken over

Werkt precies zo als het moet

Prima in orde snel bezorgd

Goede en snelle service

Nvt

Nvt

Snelle bezorging

erg goed

goede producten voor een schappelijke prijs

Alles is naar wens verlopen.

Snel geregeld

Grote sortering

Keuze genoeg en snel geleverd

Mooi lingerie setje van prima kwaliteit

Mooi lingerie setje in de grotere maten. Goede pasform en prima kwaliteit.

Snel en discreet.

Makkelijk besteld en snel verzonden. Wat ik wel een instinker vond is dat ik dacht een setje besteld te hebben, maar dat was alleen de string van het setje. Achteraf gezien allemaal logisch en het staat wel op de betreffende pagina, maar dat was dan toch een instinker als je snel kijkt. Misschien beter om ook in het plaatje duidelijk te maken dat het puur om de string gaat.

Snel en goed geleverd

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy