Mijn ervaring is

Goede afhandeling

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijke website, veel produkten, snelle levering

Goede pas vorm, zoals aangegeven

Snelle en goede levering zorgde voor een super verassing

Door de subtiele verpakking was het pakketje niet verdacht of iets dergelijks. Ook kon mijn vriend niet raden wat het was! De levering was super snel en doordat het door de brievenbus kon worden bezorgd hoefden we niet thuis te zijn. Over het product zelf: * super sexy * makkelijk aan te doen * zorgde voor een hele leuke avond

Ik kon vinden wat ik zocht. ‘s Avonds besteld, volgende dag in huis. Topservice!

Super producten, goede service

Bestelling werd snel geleverd, fijne producten

Goede service en snelle levering.

Prima webwinkel

In juli 2021 een kledingstuk voor mijn vrouw gekocht. Nadeel van lingerie is dat de maten niet altijd helder zijn. Na de matentabel bekeken te hebben toch op de juiste maat gekomen. Prijs-kwaliteit ook prima en de levering was naar tevredenheid!

snel bezorgd.

leuke spullen.

Goede omschrijving bij product en discrete levering

Awesome

Goede en snelle service. Zou zeker weer bestellen.

Gewoon Goed

Het is prettig winkelen bij Christine. Mooie site, met mooie producten. Overzichtelijk en discreet. Gewoon goed.

Fijne winkel

Makkelijk en goed

Snelle en conform afspraak levering en goed geholpen bij de bestelling

Perfecte service!

Super service! Snelle levering.

geweldig product en snel op tijd geleverd

de bestelling werd netjes en op tijd geleverd. mooi gedaan zo hadden wij een fijne avond.

Bijzonder prettig

Bijzonder prettig

Leuke mooie spullen

Leuke sexy lingerie besteld, snel geleverd ziet er mooi uit voldoet aan de verwachting!

Goede spullen. goede service

Goede kwaliteit .nette leveringen .goede service. Waar voor je geld

snelle nette levering

zeer snel geleverd

Alles verliep binnen 1 dag maar.

Leuke om member te zijn…., maar….

Leuk om member te zijn maar nu word ik gek van alle mailtjes die ik krijg per dag :-(

Levering was inderdaad discreet en ook snel. Wat ik miste was een gebruiksaanwijzing. Ook al was het product een aanbieding, een gebruiksaanwijzing is wel een vereiste vind ik.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy