De bestelde artikelen zijn vlot en correct geleverd.

Goede snelle service en kwaliteit

Snel

Discreet

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

slecht

meteen naar ontvangst contact opgenomen dat ik het product dat ik heb besteld niet ontvangen heb ze hebben t na gekeken in t MAGAZIJN daar kon het niet zijn dat ik maar 1 product had ontvangen nee snap ik als ik 2 olies krijg ipv 1 olie en 1 ander product krijg ik vervolgens naar nog een telefoontje te hebben gepleegd een mail dat ik een formulier in moet vullen en de producten moet retouneren ik heb het bedrag maar gewoon betaald zijn meer als een week verder en nog totaal geen oplossing een rare mail met de spullen retouneren

Fantastische b.h.'s

Jaren gezocht. Bij cld het merk b.h. gevonden waar ik me prettig in voel.

Ik ben Zeer tevreden!

Met de bh’s en heren boxers heb ik absolute goede ervaring; alleen de maten v d dames slip vallen dan weer soms iets te klein of iets te groot afhankelijk v h modelletje blijkbaar

Goed er zaten alleen geen batterijen bij

top

koop soms wat leuks voor me zelf. maar ook voor mijn man dit keer een leuke baby dol gekocht. leuk voor op de bank. samen er van geniet prijs prima!!! zat ook doorzichtige string bij leuk voor extra opwinding.

Kwaliteit is goed, past goed! Hele mooie stof! Ben er heel blij mee

Nette prijs, hele snelle levering, uitstekende producten, fijne site

Het enige verbeterpunten is de site. Het zou iets meer informatie over de producten kunnen bevatten.

Heel erg tevreden!!!!!

Slechte kwaliteit

Super mooi lingerie setje gekocht. Helaas was de bh na 1x wassen al kapot. Stof bij de beugel is kapot waardoor de beugel er uit steekt.

Snelle levering en goede informatie over wanneer bezorgd wordt

Zeer content met de levering en product.

Uitstekend (zoals altijd bij CLD)

Snel geleverd, bestelling in orde. Goede producten.

Snelle afhandeling, slechte maat tabel voor mannenboxer

Mijn bestelling kon ik makkelijk plaatsen en werd snel be-/afgehandeld. Maat tabel gehanteerd om de juiste maat te bestellen. Grote teleurstelling dat de ene boxer wel twee maten te groot en de ander een maat te groot is. Boxers uiteraard niet gedragen en in de originele verpakking retour. Vertrouw er op dat retour correct wordt afgehandeld. In dat vertrouwen twee nieuwe boxers besteld in een maat die m.I. wel goed moet zijn. Als dat ook niet goed is, durf ik geen boxers meer te bestellen en twijfel ik ook aan andere producten. Heb overigens een normaal figuur.

Ruime keuze en razendsnelle levering.

Voldoet aan de verwachtingen.

Hier onderwijst men de man

Je hoort wel eens dat mannen 'de vrouw' niet begrijpen. Dat is niet o'n wonder aangezien vrijwel geen enkele man een idee van het seksleven van een vrouw hebben. Welke man kan het vrouwelijk sexorgaan tekenen of de werking uitleggen? Goede sex begint met kennis en aandacht. Kom er maar eens om. Christine le Duc legt aan de hand van diverse nuttige gebruiksartikelen uit waar haar seksleven begint en waar het ophoudt. Sinds mijn eerste schuchtere bezoek aan de sexshop op het Spui (!) ging er (veel te laat) een wereld voor mij open, waar wij nog veel plezier in gehad hebben.

Goede website, snelle levering, prima product

Snel

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden wat betreft de bezorging

Artikel perfect, levering perfect in één zin voor herhaling vatbaar!

Dit was mijn eerste ervaring en is me goed bevallen. Ik ga zeker meer bestellen!

Duidelijke site, snelle levering

Goede site, gelukkig met mooie BH's in grotere maten.

Fijne artikelen en vaak leuke aanbiedingen

Goede en snelle levering

Zie boven

Vlot...

... en zonder problemen. Niks op aan te merken, en al veel plezier gehad met de bestelde artikelen.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy