snelle levering en goede kwaliteit

Mijn pakketje had ik de volgende dag al in huis. De kwaliteit van de spullen zijn ook goed. Enige nadeel is dat mijn maat niet altijd beschikbaar is.

De maat klopt zoals aangegeven

Mijn vrouw is er erg tevreden over. Mooie kwaliteit lingerie. Draagt heerlijk. De maat klopt precies zoals op de website staat aangegeven. Ik ben ook tevreden.

Erg goed …

Erg goed… netjes verpakt … alleen DHL liet te wensen over ….

Makkelijk retourneren en ruilen, product en webshop zijn top

Lingerie was goed en zorgvuldig verpakt. Bedankt voor de goede sevice

Misleidende informatie en slechte klantenservice

Er worden verschillende maten bij de dildo's vermeld waardoor de informatie onjuist en misleidend is. Toen ik dit aangaf werd hier niet behulpzaam op gereageerd. Ik zal niet weer bij jullie producten bestellen.

Uitstekende service

Snelle levering en snell terugbetaling van je retour

Altijd goed

Nooit problemen met mijn bestellingen en altijd goede service en producten

L xl valt veel te klein

Verassing voor mijn vrouw viel volledig in het water. We feest gevoel 30 jaar huwelijk. L/xl past normal altijd, Christine heeft andere maten denk ik

Snel, discreet en goed aanbod!

Vlug geleverd en van goede kwaliteit

Klant gericht

Helaas kwam de body kapot aan. Terug gestuurd en zonder probleem is het bedrag geretourneerd.

De producten zijn erg mooi en de pasmaat is perfect. Daarbij heb ik mijn bestelling in de avond gedaan en was het de volgende ochtend binnen!

Trilt heerlijk

Mooie kleding, prima service

Een ruime keuze aan mooie lingerie, bevalt ons goed

Zeer snelle en goede levering

Lingerie is top en mooi. Mooie materiaal en van zeer goede kwaliteit

Geweldig!

Vandaag besteld, morgen inderdaad in huis! Service is prima en bestelling fantastisch!

Altijd optijd leveren en netjes verpakt zeer tevreden

Retour aanmelden online onmogelijk

Bij mijn pakket was geen retour formulier of retourticket geleverd. De link op de site waar dit zou werken werkte ook niet en nooit een response op me mail gehad. 8 euro eigen kosten retour gestuurd

Snelle levering, mooie prodcuten

Ik heb nooit een slechte ervaring met jullie gehad. Leveringen zijn altijd conform afspraak, de producten voldoen aan de verwachtingen. Brede en mooie keuze.

Als goed

Goed aanbod, snelle service!

Koop al jaren online bij Christine Le Duc. Goede kwaliteit, en ook altijd betrouwbare leveringen.

Artikel besteld en op een goede wijze bezorgd.

Een van mijn producten had een klein gaatje is meteen opgelost door een nieuwe te sturen hele fijne klantenservice en winkel

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy