Goede en snelle levering. Goede kwaliteit.

Maten kloppen niet. Mag niet ruilen.

De aangegeven maten op site kloppen niet. Pakje past niet maar mag ook niet terug. Heel slecht dat je de maten niet controleert. 73 euro kan de prullenbak in.

Gewoon goed

Gewoon goed als altijd ;)

Prima allemaal

Handige website, correcte prijs/kwaliteit

Website informeerde goed bij het uitzoeken van het juiste artikel. Gemakkelijk in gebruik. Kwaliteit van bestellingen voldoet aan verwachtingen.

Snelle discrete verzending

En producten zoals beloofd waren op de site.

Perfecte service en fijne apparaaten

Uitstekende levering

Heb niet lang moeten wachten, de volgende dag was mijn bestelling er al.

Contact prima maar afwerking minder

Erg vreemd in deze tijd dat je een formulier moet printen. Alles gaat tegenwoordig digitaal. Bijna niemand heeft nog een printer thuis. Ik niet. En dan???

Goede advies en uitleg.

zowel de webshop als de winkel helpen de klant netjes.

Altijd super snelle leveringen en het product word geleverd zoals is afgebeeld, top!

Snelle levering en discreet

Prima ervaren

Prima website

Ik moest een paar artikelen terugsturen. In eerste instantie kreeg ik een wat onduidelijke mail daarover maar na een mail met vragen van mij werd dat snel opgelost.

Lingerie heeft goede pasvorm

Altijd goede ervaringen gehad. Ook als iets retour moet, dan is dat goed geregeld.

Goede snelle service

mijn ervaring omschrijf ik als goed . Goed geholpen ook door de klantenservice .top

Heel mooi kanten kimono. Sjiek

Echt mooie kwaliteit kant ook super mooi afgewerkt Ben heel blij mee

Het product werd de volgende dag geleverd. Ook achteraf betalen is wel prettig.

Snelle verzending

Goede kwaliteit.

Super goed!

K had besteld en was super snel aangekomen. Alles was zoals beschreven en het kwam ook in een heel erg discrete pakketje.

Geweldig, een echte aan rader

Van de verpakking tot de levering vind ik super. Als geschied volgens afspraak

Om te genieten

Top top top

Snelle discrete levering

Alles zoals verwacht.

Past precies

Zit comfortabel en paste precies.

Artikelen net anders dan verwacht

Maten waren net anders dan verwacht en daarom retour. Snel en vakkundig afgehandeld. Paar keer contact gehad met klantenservice en altijd snel, vriendelijk en vakkundig antwoord gekregen.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy