Fijne webshop, snelle levering, nooit gedoe!

Fijne webshop, snelle levering, nooit gedoe!

Vlotte discrete levering maar niet op je bankafschrift

Bestellen ging eenvoudig en ook vlot geleverd. Levering discreet, maar geen discretie betreffende mail of afschrijving bank. Heb ik geen problemen mee, maar voor degene die dat wel heeft; een ander ziet aan je bankafschrift dat je bij Christine le duc wat besteld hebt.

Discreet geleverd en goede kwaliteit spullen

Ik ben erg tevreden

fijne website, snelle correcte levering

Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk met de juiste zoekfuncties. Levering is snel en netjes.

Prima.

Voldoende keuzes. Snelle levering. Discreet verpakt.

Een hele service

Ze zijn niet duidelijk met facturen overzicht van de bedragen die je terug krijgt van de retouren En wat je moet nog moet betalen aan restant

Snel

Niks op aan te merken.

Mooie producten en goeie service!!

Zeker aan te raden!

Top ervaring

Top ervaring geen opmerkingen Super goede en leuke site en goede service Nu pabo weg is Christine le duc een top webshop heb er in het verleden vaker besteld en wat ik ook fijn vindt is dat je via AfterPay kunt betalen dit doet ook niet iedere webshop zou eigenlijk wel moeten kunnen dat je eerst het spul in huis heb en dan betaalt.

Top geregeld

Snelle levering, goede kwaliteit

Gewoon altijd goed

Nooit een enkel probleem ervaren, zowel online als in de winkel.

Prima service en prima producten

Goede producten en vaak leuke aanbiedingen. Keurig discreet verpakt al wist de post bezorger wel waar cld voor stond aan zijn lach op zijn gezicht te zien

Hele fijne website ik heb besteld en 2 dagen daarna was mijn bestelling binnen

Altijd in huis wat,je wil

Alles is op voorraad snel bezorgd goede website

Goede en snelle levering.

Goed verpakt en snel geleverd.

Nvt

Overzichtelijke info snelle levering

Overzichtelijke eerlijke informatie en snelle levering.

Prima product en prima levering

Product op zaterdagavond besteld en dinsdag in huis. Werkt ook naar behoren en verwachting. Tevreden

Klantenservice om te huilen

CLD lokt mensen met acties en gratis producten, prima, niks mis mee. Als je je dan vervolgens aanmeldt (ook lokmiddel: member zijn geeft extra korting/€10 welkom), duurt het zo'n 48u voordat dit helemaal verwerkt is. Gevolg? De (gratis) actie waar je gebruik van wilde maken is verlopen. Klantenservice gemaild, pech gehad. Niks mogelijk. Uitgelegd dat het komt dit hun trage verwerking, antwoord blijft stug; Nee. Vervolgens bestel je zonder actie wat producten. Dag erna loopt de gratis actie weer. Weer klantenservice gemaild. Nogmaals uitgelegd. Nul. Verzocht om contact gegevens van leidinggevende/manager; geen reactie meer. Dit is echt goede klantenbinding. Not. (Product bezorging was in orde) Update: Na reactie op deze review is het uiteindelijk alsnog netjes opgelost. Dus alsnog 4 sterren.

Blij mee

Snel aflevering!

Prachtig lingerie, en de mast pas perfect!

Zou ook misschien een goed idee om te zeggen hoe de maten vallen, ik had een beha besteld, en normaal kan ik de laaste haakjes vast maken, maar nu de eerste, en ook dan paste de beha net...

Doet wat het moet doen en ziet er vriendelijk uit.

Verpakking was niet prettig en inhoud niet bruikbaar

De doos waar mijn bestelling in geleverd werd was bij de buren afgegeven. De onderkant van de doos was alleen dicht gevouwen. Als ze vader hadden geknepen was hij open gegaan. De vibrator maakt vreselijk veel herrie. Alsof ik de grasmaaier aan zet. Niet bruikbaar in een rijtjeswoning. Jammer, deze heb ik volledig nieuw weg kunnen doen. Zonde van mijn geld.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy