Snel en gemakkelijk

Zeer fijn, leveringsduur was 2 dagen. Op de dag dat ik bestelde bestelde ik ook ergens anders wat de volgende dag in huis zou moeten zijn. Nou keek ik wel even raar op toen de levering van christine le duc als eerste aankwam. Omdat ik deze eigenlijk als laatste verwacht had. Dus in het algemeen een top ervaring.

Perfecte service en kwaliteit.

Snelle levering. Kwaliteit is perfect.

Gewoon goed

Op het beloofde tijdstip/moment bezorgd. Erg fijn verpakt. Elk pakje weer leuk om open te maken, ook al weet je wat je hebt besteld. En qua verpakking precies de juiste afmeting, geen extra grote doos oid, zoals nu in het nieuws was besproken van de week. Ga zo door!

Goede producten niet slechte kwaliteit

Super snel geleverd top!!!!!

Mooie shop

Het word altijd netjes verzonden

Lekker vlug geleverd

Uitstekende service en aanbod.

Ik ben prima geholpen door jullie deskundig personeel. Helemaal top!

super pasvorm

Voor de lady een paar leuke setjes besteld en daarbij goed gelet op de maattabellen. En dat wet werkt! Alles past en zit ook geweldig met goed tot uitstekend draagcomfort. De volgende keer gaan we er weer voor!

Erg snelle en prettige klantenservice, blij met mijn bestelling :)

Overzichtelijke webshop. Duidelijke omschrijvingen en goede foto's. Fijne prijzen en snel geleverd

Bestelling snel geleverd, product als omschrijving, bestel zeker weer

Precies goed

Snelle levering, kwaliteits artikelen.

Snel geleverd, makkelijk retour te sturen.

Besteld en volgende dag geleverd. Zeer nette service.

Super bestellingen

Echt een mooie site hele mooie en leuke dingen

Is Top

Kwalitatief goed en het model is prima.

Waardeloos

Mijn man dacht mij te verassen met een vibrator via een online bestelling Helaas bleek dat niet een gewone te zijn,maar een wand vibrator van ruim 160 euro Bij het open maken van de verpakking,bleek het dus totaal iets anders te zijn dan we beide hadden verwacht. Gelijk retour gestuurd,wat al zeer lastig bleek te zijn omdat er geen retour formulier bij het pakket zat. Je moet zelf eerst een formulier downloaden en uitprinten . Maar het ergste was nog dat ik met het openen van het pakje een sluitzegel had geopend en dat wordt als reden genoemd dat er geen geld terug betaald wordt. Waarom wordt dat niet direct vermeld bij het versturen van het pakket,dan had ik dat zeker niet gedaan. Heb er echt verder niets mee gedaan!! Nu moeten we alsnog óf het ding terug nemen en dan weer 6,50 gaan betalen voor de verzendkosten of het wordt vernietigd. Echt zeer teleurgesteld en ik dit was eens maar nooit meer om iets te bestellen bij jullie

Mooie lingerie, goede speciale voorlichting in alle opzichten.

Duidelijke product informatie en snel in huis.

Snelle levering en fijn product

Snelle levering en goed product

Prima geleverd

Op tijd bezorgd, en keurig verpakt

Snel en goed

Bestelling komt snel en voldoet aan de verwachtingen

Alles netjes en goed geregeld

Goed Alles netjes en goed geregeld

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy