super snel

netjes en snel

Zeer nette behandeling/afhandeling/bezorging van bestelling

Snelle levering, prachtige website die goed onderverdeeld is in producten/kleding. Ik ga zeker vaker bestellen mede daar de kwaliteit geweldig is

Snelle en perfecte bezorging en product is precies zoals op de website

Ben erg tevreden en zou zeker weer bij Christine le Duc bestellen

Producten worden binnen de tijd die aangegeven wordt bezorgd. Retour producten wordt netjes afgehandeld .

Goede aanbiedingen.

Leuke producten gekocht van goede kwaliteit.

Een heerlijke ervaring

Een fijne en goede ervaring

Super service.

Uitstekend.

Mooie artikelen en goede en snelle service

Ook bij de klantenservices

Alles is netjes en zoals beloofd.

Omslachtig retour proces

Kapot product ontvangen van nog geen 10 euro. Ben vervolgens meer dan een dag bezig om het product te retouren. Erg omslachtig allemaal en weinig klantvriendelijk.

Niet tevreden.

Het artikel is zeer slecht!! Heb het aangezet en het liep meteen vast!! Niets werkte meer, ook het uitzet knop niet!!

Snelle levering, leuk extraatje

Ik zou niet zo gemakkelijk een winkel binnen stappen, fijn dat het on-line zo gemakkelijk is.

vdz

Snelle levering van een prachtige bh

Hij valt precies goed qua maat. Mooie afwerking en een fijne voor sluiting

Onbereikbaar

Mijn fout dat ik het huisnummer fout getypt had. Maar je kan dan nergens fatsoenlijk ingrijpen.

Snelle levering en duidelijke info

Snelle levering en duidelijke informatie over bestelling, betaling en levering.

Uitgebreid assortiment voor goede prijs

Duidelijke site. Veel keus. Prijzen van laag naar hoog.

Goeie service bij online bestelling.

Eerste keer besteld. Bestelling is snel en discreet aangekomen.

zeer tevreden

en altyd vlot thuis bezorgt

Redelijke producten, levertijd matig

De producten, enkelen, vielen wat tegen omdat het niet allemaal was zoals op het plaatje stond. De levertijd vond ik vrij lang (4 werkdagen), maar dat zal deels ook aan DHL liggen.

Voortreffelijk.

Maar alleen goede ervaringen en discreet.

Top shop!

Goede producten voor een fijne prijs.

Top kwaliteit voor mooie prijsjes

Om heeeeel eerlijk te zijn is het m’n eerste keer dat ik bij Christine le Duc iets gekocht heb. Vaak gekeken maar niet kopen omdat 9 van de 10 setjes die ik gekocht heb bij jullie concurrenten die uiteindelijk niet mooi of lekker zitten. Mijn moeder kocht vroeger altijd bij Christine le Duc, en nou snap ik wel waarom.

klasse

snel, comfortabel en discreet

Prachtige en fijne speeltjes

Snelle levering, keurig verpakt, en een nette prijs voor een bijzonder leuk en plezierig speeltje. Aanrader.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy