Overzichtelijk en snelle levering

Ondanks dat er nog steeds een drukte is bij de pakketleveringen, weet Christine le Duc binnen 24 uur te leveren. Ruimte keuze, overzichtelijke site en erg "tevreden" met de satisfyer :-)

Online bestellingen met verkeerde partner

DHL staat al niet goed bekend. Toch kiezen jullie voor deze koeriersdienst. Jammer, want je laat je producten door een foute dienst bezorgen. Geen nieuwe bestellingen dus en uiteindelijk slechte recensies alom.

Zeer goede service.

Goeie service & ruime keuze

Goeie service Ruime keuze Redelijke prijs

Geweldig en snelle levering

Goed spul ook zo product beschreven zo werkt het ook

Wordt geleverd op de afgesproken tijd met de goede spullen.

Geen goede

Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen

Maatvoering klopt niet en stof voelt niet prettig

Ik heb 5 dingen besteld volgens de maattabel, maar helaas was alles te klein. Erg jammer. Gevalletje; eens en niet meer.

De juiste maat zoals aangegeven

Duidelijke website. Ruime keuze. De body past mijn vriendin perfect. De maat is precies zoals aangegeven op de website. Mooie kwaliteit. Snelle bezorging. Ik ben tevreden.

Veel keus,en mooie lingerie in overvloed

Leuk speeltje besteld die heel snel en discreet bezorgd werd.

Toppie

Lekkere vibrator gekocht met glijmiddel enne toppie scrotum afbinden leuke aanbieding

Prima omschrijving

Prima producten

Prima levering

Goed spul.

Prima geen klachten

Prima snel geleverd

Top.

Snelle en discrete levering.

Perfect!!!

Hooge kwaliteit , op tijd bezorgd!

Geweldige winkel

Mooie producten

Bestel altijd weer

Alleen jammer dat ik de korting of extra's altijd mis loop;

Mooi!

Sterke kousen, sexy look

Prachtige lingerie waarin ik mij nog vrouwelijker voel !!

Super Sexy

veel plezier aan

goed materiaal snelle levering

mooie kleding

mooie betaalbare kleding

Handig overzichtelijk. Alles kunnen vinden. Retour makkelijk. Betaling ook prima.

Ze doet wat ze belooft!

Prima service. Goede kwaliteit.

Al een aantal keren bh's gekocht en ik ben super tevreden!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy