Mijn pakket is een week "zoek" geweest en ze waren erg actief in mij proberen te helpen en mij op de hoogte te houden. Uiteindelijk toch terecht gekomen gelukkig

Goede site, goede statusupdate verzending

Uitgebreid assortiment, en producten bevallen prima

Goede service! Top product ook ontvangen. Love it.

Fijne website

Fijne website, duidelijk!

Precies wat ik had verwacht

Goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding. Omschrijving op de site klopt met werkelijkheid. Komt zeker de beloftes na.

Goeie service, snelle levering en goeie kwaliteit

Mooie lingerie

Mooie lingerie en de levering was snel. Pasvorm zat goed, was lastig kiezen welke terug moest

Viel een beetje tegen

Viel een beetje tegen

Ik had er veel meer van verwacht.

Qua service is alles netjes en goed geregeld. Echter vind ik de prijs kwaliteit verhouding heel groot en dan niet in de positieve zin helaas. Vind de bh's en slips erg goedkoop aanvoelen qua materiaal. Een push up bh kopen en vervolgens een pad eruit kunnen halen (idee dat het multifunctioneel is) vind ik eerlijk gezegd geen gezicht. Kortom viel mij erg tegen, alles retour gestuurd.

Heel tevreden

simpel, snel en voor ieder wat wils

...

mooie snelle levering

u staat bekend om goede leveringen

Verkeerd produkt besteld dat niet geruild kan worden

Snel en discreet geleverd. Helaas niet goed opgelet bij het bestellen en iets gekocht van +/- € 60 dat hoewel ongebruikt niet mag worden geruild.

Duidelijke informatie en goed en op tijd geleverd

X

Goede mooie producten en prima levering.

Snelle levering, discreet verpakt, mooie kwaliteit

Mooie producten

Snel contact via mail en discrete levering

Ok

Ok

• Poleciłbyś nas? Tak

Goede Kwaliteit en ruime keuze's

Bij Christine Le Duc is alles goed wordt meestal snel geleverd ruime keuze , alleen zou het beter kunnen als iemand een tegoed heeft zoals ik . Dat je dat met je nieuwe bestelling kunt aangeven of dat er bij jullie een soort bel gaat rinkelen. Maar verder alles Super goed . Kleding goede kwaliteit en mooie betaalbare Toy's .

Mooie producten en snelle levering!!!

Duidelijke website met mooie producten, goed geprijsd en snelle verzending, gewoon zo doorgaan!!!

Goed geregeld

De website werkt makkelijk. Snel en discreet verzonden. Geen op of aanmerkingen over :)

Service oke bij retour

Helaas werd de verkeerde maat geleverd en was de actie 3 halen 2 betalen voorbij

Altijd tevreden

Mooie setjes en het zit altijd mooi. Meerdere keren besteld nu en echt tevreden. Nooit een miskoop :)

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy