Tevreden

Voor eerste keer en zeker tevreden

Uitstekend en snelle levering

Mooie artikelen en prima levering

Super en precies wat ik verwachte

Heerlijk

prima service

uitstekende service en een zeer klantvriendelijke bediening

Snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de status van de bestelling

Prachtige rozenkwarts!

Past bij mijn lijf

Te vaak is het product anders als gepresenteerd

Helaas is het al te vaak dat een kledingstuk in werkelijkheid niet aan de verwachting voldoet als hoe het gepresenteerd wordt. Slechte kwaliteit stof en de pasvorm lijkt nergens naar.

prima verzorgd

Verzending prima verzorgd, producten bevallen

Snelle levering en producten zoals omschreven

Snelle (discrete) levering en producten voldoen aan de verwachtingen.

X

Snel en discreet geleverd.

Goede producten, snel en discreet geleverd tegen een concurrerende prijs. Weer veel plezier voor een mooie prijs!!

Fijne toy!

Bestellen, betalen en bezorgen was prima. De glazen toy is perfect!

snel bezorgt allen stuk dat was jammer

Als ik maandag of dinsdag mijn toy weer retour heb dan wordt het een 9 Ik heb een kapotte toy ontvangen en retour gestuurd, dus hoop begin volgende week een nieuwe te ontvangen.

Fantastiche

In proces

Top producten en snelle levering

Beter onderscheid maken in de afmetingen en breedte van de producten Zeker aanrader!

Prima service, mooie spullen!

Super snel levering, goede service, mooi spul

Word discreet bezorgd

Altijd top

...

Mooi jurkje

Super leuk jurkje besteld. Helaas te klein. Ik bestelde later een maat groter maar ik kwam niet verder bij de betaling.. was helemaal niet op voorraad helaas.

Mooie, goede kwaliteit, passende lingerie

Voor het eerst een fijn zittende en passende bh die ik ook nog echt mooi vind. Bijpassende string vond ik iets aan de dure kant maar samen viel de prijs wel mee. Erg blij mee!

Alles netjes verpakt en snel verzonden

Nikd op aan te merken

Goed produkt en snelle levering

Fijne producten.

Uitstekende levering goede kwaliteit en service.

Slechte kwaliteit

Niet gewend van jullie maar slechte kwaliteit, zit na verzending bij open maken al een scheurtje in bijde zijkanten van Luxe satijnen topsetje Charmine Blauw, excuses maar ga het retour sturen. Verder wel snelle verzending.

Betrouwbaar

Prima kwaliteit

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy