Kwaliteit!!!

??

Snel geleverd, producten zoals omschreven

Bestelling op zondag gedaan, op dinsdag geleverd. Producten zijn zoals omschreven

Toppie

Discreet en snel .

Mooie, goede producten die heel snel worden geleverd.

Gewoon goed.

Geen recensies te vinden op de site en producten worden twee keer zo duur aangeboden

Kwaliteit van de producten zijn erg slecht voor wat je er voor betaald.

Mooie lingerie, snelle levering.

Top.

Prachtige artikelen. Snelle verzending

Heb 3 bh's besteld van zeer goede kwaliteit en ze zijn erg mooi! Ik bestel absoluut weer bij Christine le Duc. De verzending ging ook erg snel.

snel en discreet

Bar slecht

Aan/uit knop werkt niet, de verschillende standen knop werkt niet. Batterij erin, maar 1 stand zonder iets te kunnen veranderen of uit te zetten... Wat een *** product.

Kwaliteit minder en te veel mails

Ik had gehoopt dat de kwaliteit van lingerie beter zou zijn dan de rest. Prijzen zijn best hoog en dan verwacht je niet een frommeltje wat nog geen paar dollar waard is. Dan de vele mails rond een bestelling, best storend. Dat zou met veel minder ook goed kunnen vindt ik.

Goede service product zoals omschreven

Product zoals omschreven goede kwaliteit en prijsverhoging. Zeer te vrede

Alles volgens planning verlopen!

Bestellen ging makkelijk, op tijd bezorgd, en niet geheel onbelangrijk; super tevreden met bestelde product

Snelle service en goed product we zijn tevreden.

Slecht product

Verwacht dat wat ze verkopen geen kinderen speel goed is

Ik ben heel tevreden over Christine le Duc super geregeld allemaal.

Mijn ervaring met Christine le Duc is goed en groot assortiment en het is snel en goed geregeld allemaal.

Heerlijk om te geven

Gewoon een mooi product bij de juiste vrouw

Perfect !

Artikelen zijn zoals omschreven en snelle levering, netjes !

Sexy

Prachtige nacht!!!

Slechte ervaring door het ontvangen van een ranzige opengemaakte verpakking van een tot.

Mijn zin hierboven zegt genoeg.

Super service

Alles netjes en retourneren ging ook makkelijk. Wat ik miste met retourneren was de bon voor op de retourdoos. Deze moesten wij zelf uitprinten, dit is bij andere online winkels makkelijker.

Mooie lingerie

Snel bezorgt mooie kwaliteit zit heerlijk

Snel en overzichtelijk

Goed produkt, snelle levering, top

Snelle levering, goed produkt.

Heb bestelling snel ontvangen

Zeer goede producten

Goede producten en snelle levering

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy