Super kwaliteit!

Super kwaliteit Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie lingerie goede service

Snelle levering.

Snelle discrete levering. Exact zoals op de afbeelding staat

Zeer positief

Mooie spannende kleding. Goede kwaliteit. Snelle service.

sexy pak voor mijn vriendin

Goede nacht gehad

Goede keus en snel bezorgd

Zie hierboven

Gemiddeld

Kwaliteit is niet altijd top. Soms heel goed, niets op aan te merken, zeker in orde. En soms snel gescheurd of stuk, zelfs bij 1e maal aandoen, ok kan je wel maken met naald en draad maar niet aangenaam. De service is wel goed.

Naar verwachting

Service van Christine le Ducati naar verwachting. Goeie producten en op tijd binnen

Slecht product

Had een catsuit die veel te klein is en gauw bij aan trekken uit scheurt

Gewoon goed

Altijd zeer tevreden. De producten zijn goed en ook de afhandeling daarvan.

Geweldig!

Ik heb een body zonder kruis besteld, maat S/M en ben ontzettend tevreden! Hij zit als gegoten en is super sexy. Heel blij mee!

Zowel het product als de levering is goed bevallen

Niets toe te voegen

Correct en snel

Bestellen via de website is eenvoudig en de afhandeling gaat probleemloos. Van elke stap in het proces verstuurt Christine le Duc een mail, zodat je exact weet wat de status is van je bestelling. De levering was keurig binnen het aangekondigde tijdslot. De productinformatie op de site mag wat mij betreft in een aantal gevallen wel wat uitgebreider zijn.

De kleding valt kleiner dan ik normaal gewend ben.

Alles valt wel een maat kleiner

Mooie lingerie gekocht en paste ook nog goed. Alleen jammer dat er geen pakbon bij zit als je wil retourneren.

Goed.

Dank voor de gratis dildo/vibrator. Ik kan er alleen erg weinig mee en ik had niet de mogelijkheid om het kado af te slaan. Ik hoef geen kado's. Ik ga er niet mee leuren en om terug te sturen is nogmaals een vrachtauto nodig. Alstublieft de mogelijkheid om zulke dingen aan/uit te vinken. Op deze manier heeft praat over klimaat en 'minderen' namelijk nog minder zin dan normaal.

Geleverd wat ik had besteld; keurig verpakt

datgene wat in de catalogus staat wat precies datgene wat is bezorgd binnen de gespelde termijn. Het was goed en stevig verpakt. Nu al veel plezier mee beleefd

Hele mooie body

De aangeleverde body ziet er prachtig uit. Mooi materiaal wat zacht aan voelt en een goede pasvorm heeft

Echt geen kwaliteit

De bezorging was goed, alleen het materiaal is echt bagger. Totaal geen kwaliteit voor die prijs.

uitstekend en snel geregeld

pakketje retour gestuurd omdat de maat niet goed was, retourstikker geprint en gratis retour gestuurd

Levering super snel!

Goeie service!

Snel en eenvoudig bestellen goed assortiment

Goede site en bezorging

Goed netjes optijd normaale bruine doos

Goede kwaliteit en een leuk cadeautje voor mijn vrouw

Goede ervaring snel en discreet

Nvt

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy