Goed geregeld

Hoge kwaliteit!

Alles gewoon helemaal super! Geen op of aanmerking

Alles goed geregeld

Van begin tot einde was alles goed geregeld. Pakket werd mooi op tijd geleverd. De producten voldoen aan de omschrijving en komen overeen met de afbeelding.

Kan beter

Bestelde product, was van mindere kwaliteit, was beter geweest deze kwalitatief beter te maken en er iets meer geld voor te vragen. Helaas gaat dit de prullenbak in, het is overigens mijn eigen schuld, omdat ik dat besteld hebt. Mvg.

Altijd top kwaliteit

Past goed zit lekker

En zeer goede kwaliteit

Snel geleverd en goed product

Enige minpuntje dat ik kan bedenken is het niet kunnen omruilen ban een artikel. Het terug sturen en opnieuw in een andere maar bestellen is gelukkig wel makkelijk , alleen loop je hierdoor wel soms kortingen mis

Prettig, goed collectie vlotte correcte levering

Site zit goed in elkaar, overzichtelijk, service qua bestellen en leveren is goed, discreet geleverd.

super

super

Super service!

Snelle levering, netjes, goede kwaliteit producten. Erg tevreden!

De artikelen zijn perfect. Snel en correct anoniem geleverd. Retourneren is ook geen punt en snel afgehandeld. Fantastisch bedrijf.

bestelling prima verlopen, vlot

product valt me tegen

Krijg wel deze mails maar geen antwoord op me eigen mail

Jammer! Geen antwoord maar wel reclame, Vind ook dat ze een aktie wel mogen aangeven op het moment dat het die week in de reclame komt of iets leuks erbij krijgt en niet een dag na de aankoop met de aktie komen. Lingerie erg mooi, kwaliteit en mooie prijzen Snelle levering

Snelle discrete levering

Erg tevreden over mijn bestelling, snelle levering. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen.

Ruim assortiment in de winkels en op de site. Voor ieder wat wils.Top winkel

Snel, discreet en goeie kwaliteit

Bestelling was snel in huis, optie tot discrete bezorging (dmv ophalen bij DHL punt) en produkt prima van kwaliteit

Makkelijk bestellen wn n snelle levering

Als goed

Alles super

Doen en genieten .xxx

Zeer positief

Snelle levering. Goed product

Lekker bezig!

Het functioneert beter dan verwacht, geen relatie meer nodig...

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Vlotte bezorging,prima overzicht artikelen.

Past totaal niet

Ik heb de richtlijnen aangehouden van de afmetingen en omvang, en mijn omvang is minder dan aan wordt gegeven, maar het past echt helemaal niet.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy