Snelle service, netjes verpakt

Snelle service en netjes verpakt

Mooi setje

Jammer dat het korset geen cup vulling heeft. Verder zit het prima! String ook top! Goed materiaal en voor de prijs kom ik zeker terug. Kousen super mooi, alleen zakken ze af.

Snel bezorgd en tevreden met mijn bestelling

Ik heb niet veel ervaring met het kopen van bijzondere lingerie, maar dit is mij prima bevallen. Kwaliteit en prijs is prima en het is ook snel bezorgd.

Snelle levering van 'n goed product

Alles is goed verlopen

Ik ben zeer tevreden

prima product op tijd geleverd

keurig bedrijf

goede aanbieding

Ik zag een goede aanbieding, dus plezier voor minder geld, altijd leuk. Het was ook snel geleverd en goed verpakt.

materiaal van kleiding niet hetzelfde als in productomschrijving. (polyester ipv satijn)

Mooi en gevarieerd aanbod

Heb sinds lange tijd weer eens wat besteld en vond het bestellen en dergelijke prima gaan

Spijtig, het dure (€ 70.00) apparaat doet het niet Wel licht en een aantal bliepjes in het app

U hebt mijn adresinfo graag contact via mail voor wederzijdse toelichting. Ik dacht het apparaat goed te gebruiken. Eerder had ik tril app € 50) die het later begaven

Gewoon prima bedrijf mooie spullen alleen het cadeautje wat ze beloofde zat er niet bij ,bij de levering

Bezorging omslachtig

Ik heb iets heel kleins besteld in de verwachting dat het in de brievenbus zou passen. Blijkt dat het in een kartonnen kubus is verpakt die bezorgd moet worden. "Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd." Ik heb op donderdag voor 22uur besteld, vrijdag zou er iemand thuis zijn. Diverse berichten ontvangen dat er vrijdag bezorgd zou worden, tot plots de melding kwam dat de bezorger zaterdag voor de deur zou staan. Dat weekend was ik weg en kon dus het bestelde kado niet meenemen, zaterdag niemand thuis en vervolgens zelf bij een afhaalpunt de week erop moeten ophalen. Kado te laat, omslachtig en erg dure wijze van bezorging als het ook gewoon in een dunne enveloppe past die met gemak door de opening van mijn brievenbus past. Jammer.

Precies goed en supersnel bexorgd

Perfect en snelle bezorging!

In de avond besteld en volgende dag al in huis

Good, more or less as expected.

Good quality for the price. It's a pity that both items need batteries, for sure it would have been a better option a rechargeable battery, like other dildos made in the last 10 years..

Goede kwaliteit, snelle levering.

Snel bezorgd

Snel bezorgd en niet zichtbaar wat er in zit. Dat is fijn!

Uitstekende service

Snel geleverd, producten zoals omschreven, anonieme verpakking en leuke extra’s zoals altijd korting als je een account hebt aangemaakt. Prijzen zijn ook niet hoger dan op andere websites.

Goede ervaring.

Goede kwaliteit lekkere pasvorm

Lingerie zit lekker. Ben er erg happy mee. Alleen jammer dat het retourneren wat lastig ging omdat het juiste ordernummer niet bij de bestelling stond

Niet binnen de vermelde tijd geleverd !

Jammer als je juist gezellig samenzijn hebt gepland...

Goed en snel geleverd

Dat het snel geleverd word en prijs en kwaliteit klippen

Tevreden

1 BH gekozen de Carmella. Op de foto dacht ik dat het satijn was maar ik zag dat het doorzichtig was en minder ondersteunend dan ik gedacht had dat was wel verwarrend.

kwaliteit van producten is goed.

mooi assortiment; levering is snel en discreet.

Snel top discreet goede service

Zoals beschreven. Geen aanvulling

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy