Goed proces online bestellen

Bestelling was goed te volgen en correct uirgevoerd.

Super ervaring

Geweldige producten,voor een juiste prijs

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden mee!

Een mooi setje besteld, deze was erg snel en mooi verpakt binnen. Een kadootje voor mezelf

Goed en niet anders

Goede snelle en discrete levering

vandaag besteld en dan ook echte de volgende dag al in huis. top service

Zit lekker en fijn

Tevreden, subtiel verpakt en goede kwaliteit!

Een uitgebreid assortiment voor beide aantrekkelijke producten. Het is subtiel ingepakt als je het thuis laat bezorgen:)

Goede kwaliteit

Producten zoals omschreven, snelle levering

Artikelen werden vlot geleverd.

Past perfect, heerlijk zacht en snelle levering

Prima service.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering binnen 1 werkdag

Snelle, discrete levering

Ok

Eerste bestelling, waarschijnlijk niet de laatste maar ik mistte uitzoek. En ik heb toch een vrij standaard maat.

Goed geregeld

Gemakkelijk besteld, en Keurig geleverd

Heel eenvoudig bestellen, en keurig heel neutraal en discreet bezorgd.

Top spullen, erg leuk, mooi en perfect fit

Alles wat ik tot nu toe besteld heb is goed. Het past goed, is mooi en ook betaalbaar. Kortom, fan van Christine Le Duc :-)

Levering later dat beloofd

Op de website staat besteld voor 22 uur is levering de dag daarop. Ivm verjaardagskado had ik daar op gerekend. De levering kwam echter de dag daarna. Beetje jammer. Verder wel blij met het product!

Cute

Heel leuk! broekje ervan iets te groot xs zou net te straks zijn begrijpje

Producten die ik gekocht heb Goeie kwaliteit, zit goed en goede maat

Snel geleverd en de beschrijving klopt.

Snel geleverd en de beschrijving klopt.

Mooie producten, snelle levering.

Mooie kwaliteit producten, tegen een goede prijs. Maataanduiding is ook de maat zoals je gewend bent. Snelle levering

goed geleverd

goed spul

Snel en duidelijk

Beste

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy