Wauw

Ik was niet bekend met deze merk. Maar toen ik haar met deze outfit zag, WAUW!

Opgelicht!

Satisfier duo gekocht.. 25€ te veel betaald zie ik achteraf. Belachelijke prijsverschillen met andere sites.

Kleding valt niet goed op maat

Verschillende keren kleding/lingerie besteld. Valt niet echt op maat allemaal. Als je iets terug wilt sturen, hoop gedoe met extra kosten. Ook als je voor hoop geld besteld, nog verzendkosten extra. En dan nog terug sturen met kosten...valt de service me tegen

Mooie producten

Mooie producten en lekker snel in huis! 1 ding.. als je iets wilt retourneren moet je zo moeilijk doen.. ik snap dat je t liefst geen artikelen terug wilt, maar als ik iets te kleins heb aangeschaft moet ik toch gewoon een sticker kunnen plakken, naar t postkantoor lopen en klaar.. ?? Via moeilijk vindbare wegen een retourlabel printen (ik heb geen printer) e.d... ik moest teveel zoeken en kan niet printen en zit nu met een slipje die te klein is. Echt zonde.

Bestelling

Goed ontvangen en hij is heel goed zo nep ***je al en paar keer gebruikt lekker top

Supersnelle, discrete bezorging en mooie producten. :)

pasvorm prima

Bestellen en bezorgen gaat ontzettend snel. Pasvorm is niet altijd geweldig

Prima product

Zeer tevreden .

Super snelle levering, netjes verpakt

Altijd een goede ervaring

Prima toke die snel verzend

Mijn ervaring is dat jullie snel verzenden. Had op vrijdag iets besteld en zaterdag in huis, onze grote dank.

Snel en zorgvuldige afhandeling.

Als je een setje besteld, mis ik dat je de bh en slip in verschillende maten kunt bestellen. Resultaat is dat ik het nu 1 keer geprobeerd heb, maar helaas de bh dus veel te klein is,

Slecht

Ik heb mijn bestelling retour gezonden omdat het niet paste en wat krijg ik als antwoord ..het is gebruikt .. dit klopt totaal niet en waar is dat op gebaseerd..ik heb het zogoed mogelijk in de verpakking gedaan en nu beginnen ze zo Het is te klein en niet zoals mijnverwachting was van product ..hoe nu verder Vr gr Annelies bosch Zwaardvegerstraat 292 8043 dz zwolle

Middelmatig

Voor Valentijnsdag was ik van plan om mooie lingerie te kopen. Ik ontving de goed geprijsde luxe producten in een bruin doosje waar ik eerder wasmachine onderdelen in zou verwachten. Ik had graag extra betaald voor een luxe cadeau verpakking. Echt jammertje

Kwaliteit

Werkt als echt.

Na al die jaren nog steeds, wauw!

Klein maar heel fijn.

Zeer slechte ik heb 2 artikelenreeks (de zelfde omdaservice

T de site aangaf dat ik maar max 2 kon bestellen. Meer gaf hij niet aan. De aktie 3 bestellen en slechts 2 betalen gaat volgens jullie dan niet op zie mijn mail correspondentie. Dit is de eerste geplaatste keer dat ik iets bij jullie bestel.en zal dat ook aan andere ventileren over jullie klant vriendelijkheid.

Snel en netjes

De bestelde artikelen had ik snel en netjes verpakt thuis ontvangen

Het is echt een geweldige ervaring voor man en vrouw

Ruime keuze sexy bh's in mijn maat

Mooi assortiment sexy lingerie in mijn maat. Levertijd precies zoals aangegeven op de site. Helemaal tevreden

Goede service van CLD

Product netjes verpakt, maar na 1x dragen al stuk.

Correcte bestelling, kloppende maten, dnelle service! Prima

Suuper

Super 5

• Poleciłbyś nas? Tak

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy