Heldere website en snelle levering

Snelle levering zoals afgesproken

Goede service mooie lingerie

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis :-)

Voldoet aan verwachtingen

Prima,,,alleen het insteken van de USB kabel, kun je bijna niet zien, misschien markeren met een kleine sticker

Veel sexy lingerie, nu wat vaker grotere cups

Heel veel leuke en sexy items! Persoonlijk zou ik graag wat meer grotere cups zien. Ik heb zelf 85F en vaak gaan de cups tot maximaal cup E. Daarom van mijn laatste bestellen 2/3e retourgezonden. Sinds ik klant ben best veel leuks gescoord dus al met al zeker een tevreden klant!

Prima en super snel geleverd

Deugdelijke kwaliteit en snel en discreet geleverd.

Product kwaliteit erg slecht

Product na 2-3 keer gebruik reeds defect wat anders was opgegeven bij product details. Dit direct aangegeven, echter wacht ik nog op een respons.

Bad

I ordered a very simple bodysuit for Valentine which price was around 30 euros so not cheap at all. It arrived on time and it fit very well but it was smelling like someone smoke a whole package of cigarettes while getting my order ready. I am definitely returning it, I tried to get rid of the smell but I can't be bothered anymore.

Geluidsarm en genieten maar

werkt super snel

Ik zou zeggen koop dit produkt het voelt zo lekker ,ik gebruik het elke dag .En spuit alles eruit .

heel mooi en past perfect!

Het ziet er mooi en stijlvol uit, zit ook goed. heel tevreden mee!

Kleine teleurstelling

De maten vallen kleiner dan aangegeven En behoorlijk dure prijzen

Snelle bezorging

Was een snelle bezorging dat is positief maar de bestelde artikelen zijn niet na verwachting

***

Omdat ik iets besteld heb en nu is het te klein en nu kan mijn vrouw het niet ruilen .Omdat ik niet had gelezen dat slipjes niet geruild mogen worden . Terwijl ze hem over een ander broekje heen past .

snelle levering , goed product

heel tevreden

Bestelling werd snel en netjes geleverd

Saai

Zou het niet aanbevelen. Prijzig voor de inhoud en opdrachten zijn wat vlak en niet zo bijzonder

teleurstellend omdat de zending 2 maal kwam

@ keer geleverd en dan de ellende van het retourzenden. Klantvriendelijk was geweest 1 maal crediteren en niet terug laten zenden . Maar ja" Gemiste kans" dat doet zelfs ali beter. m vr gr nico Janssen

goede service vlotte levering

snelle service vlotte levering

goede producten en goede levering

Bestelling is naar wens

Product terug gestuurd niet open gemaakt, retour geeft aan dat het wel gebeurd is en geen geld terug

Producten zonder te openen terug gestuurd, krijg vervolgens geen geld terug omdat cld aan geeft dat het gebruikt is.....

Mooi product goede pasvorm

Redelijk tevreden

Erg jammer dat ik niet anoniem een pakketje kon sturen.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy