Prima.

Prima.

Doet beetje goedkoop aan

In de verpakking doet het wat goedkoop aan,vooral de dingen die al door een ander gepast zijn,,,,,jammer

Blij mee

Leuke dingen en bestel er graag.

Besteld en super snel geleverd. Tot de volgende keer.

top

een goede ervaring

Kimono was geleverd zonder ceintuur. Deze is alsnog nageleverd. Top.

Na een onvoldoende beoordeling n.a.v. de niet complete levering heeft Christine le Duc meteen contact met me opgenomen en binnen twee dagen lag de ceintuur alsnog in de brievenbus. Gewoon goede service.

Tegenvaller

De levering was supersnel dus helemaal goed. De prijs- kwaliteitverhouding is niet in balans. Lingerie die ik voor veel minder elders heb aangeschaft is minstens net zo mooi.

Snelle levering.

Ik vind fijne artikelen

Ik ben tevreden

Super sexi leuk en ...

Voor mij is winkelen bij Christine Le Duc een plezier en

• Poleciłbyś nas? Tak

Goede kwaliteit en service.

Slecht niet wat ik had verwacht.

Heb deze week en vibrator met een clitoris zuif functie erop, maar dat werkt niet. Misschien zat het bij de sale items

tevreden

tevreden

Erg tevreden

Perfecte pasvorm, mooi materiaal,vlotte levering.

Genieten

Fijne aanvulling en kwalitatief hoogwaardige

Vreemde levering

3 producten besteld ivm 3 halen, 2 betalen actie. Opeens is dit gesplitst. Mail gestuurd, geen reactie. Hierdoor mooi 15 euro teveel betaald. Waardeloze actie op deze manier

Goed en degelijkheid.

Ik mis toch wel wat betere artikelomschrijven en handleiding daar waar noodzakelijk is. Overigens goede site. Duidelijk en gemakkelijk.

Alles was zoals beschreven

Bestelling was geheel naar wens

Heel fijn

Kwaliteit is super en het word snel geleverd. Zelfs met de sneeuw.

Gezellig personeel, goede service

Je voelt je gelijk op je gemak in de winkel, goede service.

discreet verpakt , mooie lingerie

snel geleverd ,

Discrete en snelle levering

Goede en snelle levering

Kwaliteit netjes

Op tijd

Bestel en op tijd maar wel teveel mail

Prachtig lingerie

Voor vrouwen van alle maten

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy