Mis retourlabel.

Levering defect. Zelf retourkosten betaald.

Mooie artikelen

Het zou fijn zijn als je bij het terug sturen niet het label hoeft uit te printen maar bij de winkel kan laten scannen en het retour adres al op de doos staat bijv.

Triest

Ik had een bh besteld. En het kwam meteen de volgende dag aan. Helaas was het veel te groot! Jullie hebben gewoon een verkeerde maat gestuurd! Ik heb alleen een doos gekregen met een bh erin. Zonder een bon en zonder retour label. Vervolgens belde ik met de klanten service dat er niks in de doos zat, maar ik moest toch een retour label hebben. Uit eindelijk heb ik het bij de buurman kunnen uitprinten. Ik vind het zo slecht dat jullie niet eens een bon met de bestelling meegestuurt hebben en zonder retour label!

Goede service en je wordt netjes op de hoogte gehouden over je bestelling

Mooie spullen en snelle levering

Fijne website met mooie spullen! Snelle levering en discreet verpakt. Bedankt!

Goede kwaliteit

Snelle levering Mooie artikelen

Snelle levering, tevreden.

Goede maat, mooie stay up kousen, de mooie kanten sierrand vind wel breed maar niet storend

Prettige web site

Gewoon goede webwinkel.

Goede spullen snel geleverd. Gewoon top.

Leuke collectie

Leuke collectie, niet altijd even goedkoop. Cup vermelden zou prettig zijn. Het retourneren is tamelijk omslachtig. Veel bedrijven voegen een retour etiket bij de bestelling, dat zou al een vooruitgang zijn.

Snelle levering, volgende dag al in huis. Enigste nadeel wat ik bij deze bestelling kon bedenken is dat ik iets had besteld en betaald en een half uur later een mail krijg dat het uitverkocht is, terwijl hij op de site nog gewoon stond. Wel netjes het geld terug gekregen!

Mooie bh's maar weinig keus in de wat grotere maat die voorgevormd zijn

Snel levering en goeie kwaliteit

Erg tevreden

De producten zijn erg mooi. Heel blij mee. Alleen heeft de pakketbezorger zonder aan te bellen het pakket voor mijn deur gelegd zonder te weten of ik thuis was. Dat vind ik niet kunnen, iemand had het kunnen pakken en dan zou er bij hem gewoon bezorgd staan. Die dag was is de hele dag thuis en aan het wachten tot er aangebeld zou worden.

Top bh's

Laatste nieuwe bh's besteld zitten heerlijk!!! Altijd een ramp bh's kopen maar ga hier zeker meerdere bh's kopen ook klantenservice top!!

Fijne webshop met goede kwaliteit

Mooie lingerie binnen gekregen voor Valentijnsdag

Snelle levering en goed verpakt.

Lingerie set

Mooie kwaliteit. Sluit mooi aan

helemaal goed, bedankt !!

prima kwaliteit en levering.

Snelle service, volgende dag meteen al in huis. Zeer tevreden!

Vrijdagmiddag besteld en ik had het zaterdag meteen al in huis. Super blij mee. Daarbij goed verpakt, beschermmateriaal en niet een te grote doos. Zeer tevreden!

Mooie spullen, snel geleverd

In deze Corona tijd duurt een pakket ontvangen langer dan normaal. Maar niet bij CLD. Het wordt snel ingepakt, verstuurd en bezorgd door DHL zodat het snel in huis is. De artikelen en kleding die CLD verkoopt, is van mooie kwaliteit. Ik shop graag bij CLD!

Goede communicatie

Snelle reactie maar kwaliteit product ben ik nog niet uit.

Gebruiksvriendelijke website, makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Heerlijk

Ben blij met de aankoop.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy