Heel fijn en zacht !

Het is een mooi apparaat, zelf nog nooit gehad. Dus mijn eerste en ben er heel blij mee. Goeie kwaliteit en zacht. Dus top

discreet

snel en volgensafspraak

Niet goed

Ik wacht nog steeds op de informatie hoe ik dingen kan retouren. Ik heb 2 stuks die ik retour wil sturen. Maar heb op mijn mail niet meer gehoord.

Pakket terug gestuurd

Deze week een pakket teruggestuurd en nog steeds mijn geld niet. Geen email of bevestiging

Vind ik niet verplicht

Geen commentaar

Goede service, fijn nieuw speeltje en snelle levering

Saaie tijden, vroegen om wat nieuws in de slaapkamer. Wij hebben gekozen voor een WeVibe Chorus en wat een fijn speeltje! Sterk maar subtiel, mooi ontworpen, waterdicht. Verder was service en verzendsnelheid van CLD ook top, dus geen klachten!

Klantvriendelijk

Enig minpuntje: geen handleiding voor opladen

Excellent

Excellent quality. Packaging was very discreet I purchased very high quality items

Snelle levering en ben erg blij met m’n bh en slip

Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Goed kunnen betalen en was op de afgesproken dag geleverd.

Hele comfortabele lingerie en goeie service!

Supersnelle bezorging en fijne spullen!

Goeie en snelle service

alles naar wens

overzichtelijke webshop, goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, geleverd artikel precies zoals omschreven in de shop.

snelle levering, hele goede kwaliteit

Heb al verschillende lingeriestukken besteld, altijd goed kwaliteit, mooie pasvorm. De levering gaat zeer vlot

De bestelling werd snel en goedverpakt geleverd

Snelle levering maar producten vallen zo klein

Bovenkant set gaat maar onderkant is kindermaat lijkt jammer

Er word in de advertentie die ik per mail ontvang gezegd dat er bij iedere bestelling een gratis spannende giftset t.w.v. €19,99 mee gestuurd zou worden Ik vind het jammer dat dat niet is gedaan

De snelheid waarmee een bestelling wordt geleverd is geweldig.

Als ik bestel volgens de site van Christine Le Duc dan kan ik er op rekenen dat mijn bestelling de andere dag voor de deur staat. Gemakkelijk en een grote zekerheid.

Mooie producten op tijd geleverd

Op tijd geleverd. Mooi setje voorbhet slapen gaan!

Beide items waren te groot

Mooi jurkje, mooie holdup kousen, maar te groot van maat. Lengte van de kousen was prima, maar te wijd aan bovenbenen. Dus voor mij geen holdup. Dit soort artikelen is terecht niet retourneerbaar, maar wel jammer. Volgende keer maatje kleiner

Verpakking mag beter

De levering was snel’ alleen jammer dat er weinig moeite in de verpakking van het product is gestoken. Het kwam letterlijk in een plastics zak en een saaie bruine doos. Ik had zeker meer van Christine le duc verwacht.

Bijna altijd goed!

Juiste omschrijving van het product. Eventueel kan je nog kijken of het beoordeeld is door andere klanten. Foto's van de producten zijn vaak uit meerdere hoeken. Jammer dat ik mijn free gift niet kreeg die wel in mijn e-mail stond. Het zou bij elke bestelling zijn....

Goede producten voor prima prijs

Makkelijk besteld, snel geleverd. Assortiment met grote maten zou wat meer mogen.

Producten keurig ingepakt en geleverd

Producten van goede kwaliteit. Helaas 1 stuk te groot dus retour. De retourzending is niet verder gekomen dan de DHL. christine le duc gaat voor mij een onderzoek starten waar mijn pakketje gebleven is. Nog niet opgelost maar fijn dat cristine le duc mee denkt.

Goed spul snel geleverd

Snelle levering, goed product

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy