Snele service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je pakketje komt

Positieve ervaring.

Discrete verpakking/ bezorging. Na een vraag van mij via email kreeg ik een duidelijk antwoord, toon was erg vriendelijk, dat is prettig.

goed goed.

Uitstekende kwaliteit

Goede kwaliteit en uitdagend de neglisee's

We vibe chorus

Dit speeltje besteld bij le duc. Snelle levering en duidelijke communicatie per mail. Speeltje zelf is leuk voor koppels. Vibraties zijn niet de zwaarste maar zeker prettig Aanrader

Past perfect Zit heerlijk Snelle levering

Goed en snel geleverd en mooie producten.

Snel,netjes en discreet

Zie boven

Vlot

Veel keuze op de site en makkelijk om te bestellen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bezorging en van mijn drie bestellingen!

Duidelijk. Snel en mooi

Super snel !

Super snel ! Netjes geleverd

Helemaal Top!

Vanwege de feestdagen duurde de bezorging wat langer, maar uiteindelijk is alles op de juiste plaats terecht gekomen.

Snelle verzending

Mooi en sensueel ondergoed zoals op de photos.

Artikelen werden binnen 2 dagen geleverd en de kwaliteit van de producten is optimaal.

Prima service, snel en goede kwaliteit product

Kwaliteit boven verwachting

Heel fijn.

Mooi product wat met zorg is ontworpen.

Goed geholpen en de bestelling snel geleverd

Over de bezorging

Goedendag ik ben tervreden maar ik heb mijn pakket te laat binnen gekregen ik kreeg bericht dat het op een dinsdag binnen zal komen tussen elf en drie uur maar ik ben de hele dag thuis gebleven maar er kwam niks en dagen later kwam mijn buurjongen een pakket brengen wat bij mijn buren was afgeleverd terwijl ik thuis was . Maar de bezorger heeft niet een bericht in mijn brievenbus na gelaten dat mijn pakket bij de buren lag ik vind dit heel vreemd . MBJ Damen

Overzichtelijke site snel geleverd

Snel en goed

Goed en snel

Goede en snelle service. Bestelling ook netjes verzorgd.

Snelle levering en lingerie is top

Goed bevallen

Maat goed

Correcte afhandeling van bestelling

Snelle en correcte levering . Maat paste goed

Klachtenafhandeling traag

Slechte afhandeling van retouren. Na contact met de klantenservice voor een defect retour gestuurd. Daarna minstens vijf keer zelf er achterna gebeld in ruim drie weken. Krijg steeds de melding dat iemand anders van afdeling retouren of hoofdkantoor wordt ingeschakeld, maar steeds blijft het stil. Nog steeds is de kwestie niet opgelost.. jammer eerder had ik goede ervaringen met deze winkel, maar door deze ervaring kom ik niet terug en raad ik deze winkel af.

Nog geen pakket ontvangen..,,

Ik wacht al 4 dagen op t pakket maar nog steeds niet geleverd

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy