Perfect en snel afgehandeld

De opdracht werd snel verwerkt, ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de opdracht is perfect uitgevoerd.

Prachtig

Hele mooie poster geworden, sneller geleverd dan verwacht en goede communicatie.

Snelle correcte service!

Degelijk werk.

Mooie kaarten en snelle levering

Ik heb de kaarten besteld voor een theater voorstelling. De kaarten waren erg mooi en werden ruim op tijd geleverd.

Super snel

Order was supersnel binnen en zag er keurig uit. Zal zeker vaker bestellen

Slechte service!! Te laat geleverd!!

Ik had de visitekaartjes met spoed nodig en zou ze de dag erna geleverd krijgen. Heb er ook extra voor betaald, maar kreeg de track & trace code en daar stond al standaard in dat het pas op donderdag geleverd zou worden!! Jammer..

uitstekend werk

aangenaam werken met 24u-drukwerk en een perfecte service.

Goede print en snelle levering voor een lage prijs

Zeer tevreden met het resultaat en gelukkig ook netjes afgeleverd. Ik had de print eerst bij een ander bedrijf besteld maar die was iets te donker afgedrukt.

Snel, persoonlijk, denken actief mee!

24 drukwerk zorgt voor zeer snelle levering. Ik vond het prettig dat er meegekeken werd of het wel scherp genoeg was, ondanks dat ik hier niet om had gevraagd. Daardoor kon ik nog het een en ander aanpassen voordat er gedrukt werd.

Prachtig

Kaarten laten drukken. Snelle levering en mooie kwaliteit. Ik ben super tevreden.

Snelle service, makkelijke site en goede prijs. Echt ideaal en hier kunnen meer bedrijven van leren;)

Fantastische service!

Goede ervaringen met dit bedrijf, zeker een aanrader!

Snelle service en topresultaat

Het is makkelijk om het drukwerk te bestellen op de website. De prijzen zijn top en het resultaat is super! Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie kwaliteit en goede prijs

Ik had online een digitale print gekocht en zocht een bedrijf om deze op A1 uit te printen voor mijn posterwand. Ik koos voor 200 grams gesaniteerd. De poster is heel mooi geworden, was niet duur en werd snel geleverd.

Levering op tijd en keurig verpakt aangekomen

Na een vorige levering, waarbij mijn pakje door de Neder-Belgische posterijen hardhandig werd behandeld, met als gevolg enkele licht beschadigde boekjes, kwam 24-Drukwerk tussenbeide met een 10% korting voor mijn laatste bestelling, hoewel het niet hun fout was. Dit getuigt van een professionalisme die ik zeer waardeer. Op het drukwerk zelf niks aan te merken.

Snelle service en hoge kwaliteit

Meestal sneller in huis dan omschreven. Ziet er altijd goed uit en wordt uitstekend verpakt verzonden. Telefonisch goed bereikbaar,.

Snelle service en mooie flyers. Ik.moest nog wat veranderen en kreeg snelle reactie via mail.maar ook telefonisch goed geholpen. Dank je wel en zeker tot de volgende keer. #aanrader

Meer kan je niet wensen

Goeie prijs, veel mogelijkheden, snellere levering dan verwacht, goeie kwaliteit. Toppie !

snelle service en zeer goede kwaliteit!

snelle service (binnen de vermelde termijn geleverd) en zeer goede kwaliteit! Nauwkeurige afwerking. Bedankt!

Erg goede, vriendelijke service!

En ontzettend snel gerealiseerd! Mega bedankt!!!!

Prachtig werk

Zeer snelle service, volledig volgens bestelling.

Snelle service!

Het contact is goed, de leveringstijd wordt nagekomen, de service is goed. De website kan iets duidelijker met meer instructie hoe je het beste kunt aanleveren.

uitstekende kwaliteit , snelle levering en heel goedkoop.

uitstekende kwaliteit , snelle levering en heel goedkoop

Top, ik kan niet anders zeggen

Ze hebben een goed product afgeleverd. Eerst nog navraag gedaan over de vorm en het formaat door 24druk. En de dag erna was het netjes afgeleverd. Ik ben helemaal in mijn nopjes met het drukwerk. Goed werk geleverd. Super bedankt.

top service

Wat betreft onze flyers in de strijd voor het Behoud van onze straat: Overlegd, mooie offerte, besteld en exact op tijd afgeleverd. een 10 met een griffel