Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge afdrukkwaliteit en duidelijke resultaten. Snelle levering en betrouwbare service komen vaak terug in de beoordelingen. De communicatie wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Een zeldzaam probleem met verpakking of verzending wordt genoemd, maar de tevredenheid blijft over het algemeen hoog.
Ik had een ontwerp gemaakt, maar het paste niet binnen de kaders. Toen met 24-drukwerk gebeld en ze gaven me goed advies en na overleg kreeg ik een dag later de flyers binnen en dat was helemaal goed, binnen de kaders gedrukt.
15 November 2024
Els
DWINGELOO
Tevreden over geleverd materiaal.
14 November 2024
Atze
LEEUWARDEN
Voor mij een proef met relatief simpele middelen gemaakte foto via Iphone. Vergroting en afdruk voldeden aan mijn verwachtingen gelukkig. Nu even sparen voor meer afdrukken in de serie die ik voor ogen heb. Misschien tegen een wat aantrekkelijker tarief ? Mogelijk?
8 November 2024
Ton
ZAANDAM
Het bestellen is eenvoudig, duidelijk. Wordt snel geleverd. Wij zijn er blij mee.
8 November 2024
Maheri
DELFT
Flyers en een poster besteld voor mijn workshops van Glazuur & Gezellig.
3 November 2024
Corina
OUDEWATER
Een aantal maanden geleden heb ik een brand book laten drukken. Dit was een last minute aanvraag ivm de datum voor mijn afstudeerzitting. Binnen no time heeft het team van 24/7 drukwerk mijn aanvraag opgepakt en mij meerdere malen gebeld om te helpen/ervoor te zorgen dat alles snel en goed geregeld was. In 1 woord: top bedrijf!!!!
30 October 2024
Rosalie
OOSTERHOUT NB
Ik had niet de juiste afmetingen voor mijn flyer. Medewerkster Nicole heeft meerdere keren contact met mij opgenomen om het op te lossen. Desondanks toch nog de flyers binnen 1 werkdag weten te versturen.
25 October 2024
Arabia
Arnhem
Goede communicatie, behulpzaam, snelle levering en mooi eindproduct.
19 October 2024
Dick
EELDERWOLDE
Goede kwaliteit, duidelijke mogelijkheden qua materiaal en formaten etc.
11 October 2024
Margriet
Capelle aan den IJssel
Doen wat ze beloven. Goede kwaliteit.
10 October 2024
Els
AMSTERDAM
Ik wordt goed geholpen en de flyers zien er altijd top uit. Snelle reactie en snelle levering
5 October 2024
Johan
HEEMSKERK
De mensen van 24 drukwerk denken actief mee, helpen je als het nodig is. En toen het erop leek dat het niet goed zou gaan met de verzending en levering werd de opdracht opnieuw gemaakt. Wat een service! En het eindproduct is top.
3 October 2024
Anne Marie
Rotterdam
Snelle levering en goede kwaliteit. Als er foutjes gemaakt zijn in afmeting krijg je automatisch bericht en tijd om te herstellen voor ze beginnen te produceren. Absoluut een aanrader
2 October 2024
Jeroen
COLIJNSPLAAT
Ik heb posters op maat bij 24-Drukwerk afgedrukt. De bestelling was makkelijk. Maar terwijl we op de posters aan het wachten waren, was de leveringsstatus altijd "in productie". We wachtten tot na de geschatte levertijd en de posters kwamen nog niet aan. We dachten okay, misschien is het momenteel druk. Dan opeens kregen we een bericht dat de status veranderd is naar "geleverd" en dat de posters eigenlijk al vorige week afgeleverd werden. We waren toen niet thuis (op zaterdag) want we wisten niet dat het zo snel ging gebeuren (de bestelling was geplaatst op vrijdag). Das natuurlijk prima als de posters snel afgedrukt en afgeleverd kunnen worden. Maar het zou beter zijn geweest als ze ons op de hoogte konden houden. Want na we de update hadden gekregen hadden we alleen tot 3 dagen tijd om de posters bij an afhaal punt op te halen voor ze weden terug gestuurd. We zijn toch tevreden met de drukkwaliteit.
29 September 2024
Maisarah
Hemiksem
nogmaals dank aan Nicole. mijn kaarten zijn zeer mooi.
27 September 2024
Catherine
Ichtegem
Gebruiksvriendelijke website, aantrekkelijke prijzen, supersnelle levering, goede kwaliteit en een uiterst vriendelijke klantenservice die direct bereikbaar is. Waren alle bedrijven maar zo!
25 September 2024
Pieter
ROELOFARENDSVEEN
Prachtige duidelijke poster. Niet duur en vlotte leverigng. Aanrader.
25 September 2024
Kees
NIEUW-WEERDINGE
Zeer behulpzaam en in staat je snel uit de brand te helpen. De klantenservice denkt goed met je mee. In spoed zijn ze zeker de partij, maar ook met gewone orders kan je op een zeer goede kwaliteit prijsverhouding rekenen. Bedankt!
20 September 2024
Yvonne
WEERT
De poster is in uitstekende kwaliteit afgedrukt.
6 September 2024
Manon
Zoetermeer
Goed geholpen door het team heel erg blij met de flyers
1 September 2024
Cisa
DELFT
Ik had snel drukwerk nodig, duidelijke site en afspraak was zo gemeekt
26 August 2024
Jan
OUDE-TONGE
Super snelle service, geweldig mooi drukwerk.
25 August 2024
Gerard
WASPIK
Voor het eerst bij jullie besteld en Top service!!! Supersnelle levering en Top kwaliteit!! Ik heb echt hele mooie visitekaartjes ontvangen! Jullie zijn werkelijk DÉ SNELSTE ONLINE DRUKKER!!!
22 August 2024
Danielle Lieveld
ROTTERDAM
Ik heb een hele goede ervaring! Bestelproces ging makkelijk en de klantenservice reageerde snel. Goed op de hoogte gehouden en het resultaat is zeer mooi!
22 August 2024
Vanessa
AMSTERDAM
Zoals beloofd via de website, werd de levering en het drukwerk ook perfect nagekomen en uitgevoerd.
16 August 2024
Ronald
Borsbeek
24-drukwerk: de snelste online drukker!
Kwaliteit en snelheid, voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan! Of je nu posters, flyers, kaarten of zelfs complete boeken nodig hebt—bij 24-drukwerk kun je rekenen op een resultaat dat precies bij jouw wensen past.
Jij bedenkt het, wij drukken het!
Rietveldenweg 60
5222 AS 's-Hertogenbosch