Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Voor ons 25 jarig huwelijk koelkast, heaters, servies, tafels, stoelen en tenten gehuurd. Alles verliep goed, snelle en helder communicatie. Geleverd op afgesproken tijdens. De bezorgers Arthur en Dennis zijn topgasten. Denken met je mee en zijn leuk in het contact. We kwamen nog tenten te kort en volgende dag werden deze zonder extra bezorgkosten netjes geleverd. Wij waren en zijn dus dik tevreden over dit bedrijf en raden het zeker aan.
24 June 2026
Jaap en Annemarie Jansen
Dordrecht
We moesten hals over kop ivm aankomend slechte weer een grind plaats achter een kerk volbouwen met tenten voor onze 170 gasten. Ik was redelijk in de stress. Dus ik app vroeg in de morgen of ze mij konden helpen, en reeds rond half acht waren we snel in gesprek. Ze hadden het super druk maar hebben toch flink meegedacht en we kwamen uit op 3 stuks 6x6 Easy-up tenten goed voor 180 man. Enfin, ze waren ondanks drukte bereid om die tenten toch nog om 6 uur s'morgens op mijn trouwdag op te zetten met kratten vol feestverlichting erbij. De gasten vonden het super mooi en iedereen kon erin. Wat een topdag is het geworden Thanks mannen!!
16 July 2025
Mijndert
Zwijndrecht
Van begin tot eind goed geregeld. Advies, opbouw, afbouw en super klantvriendelijk!
15 December 2020
Cinthia
Gouda
Advies gevraagd om een setup te maken voor een feest in Juli 2020 (corana maatregelen met RIVM advies 1.5 meter enzo). Goed contact, goed advies, alles werd zeer snel opgebouwd en na het feest weer opgeruimd. Een 10 met een griffel
6 July 2020
J.A. Visser
Maasdam
Leuk feestje gehad in een top tent ,springkussen ook opgezet kinderen hebben echt genoten ! Vriendelijke mensen
28 June 2020
Helena
Ridderkerk
Voor ons Thomashuis twee maal een stormbaan gehuurd tijdens de corona-crisis. Cher en Arthur namen alle maatregelen goed in acht en dachten met ons mee over de mogelijkheden. We kijken al uit naar de zomer, willen we graag gaan tobbedansen! :)
17 May 2020
Elvira
Zwijndrecht
Keurige service, van zowel kantoor als van degene die de tent kwam opzetten en later weer afbreken. Alles op tijd Geweldige service
13 May 2020
Frits
Dordrecht
super service, Goede duidelijke communicatie . Voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden
7 May 2020
Martijn
Hendrik Ido Ambacht
Top dag gehad met het springkussen. Vriendelijke mensen, goede communicatie.
29 April 2020
Anne
Zwijndrecht
Groot assortiment en goede service bij vragen. Gehuurde materialen zijn in goede conditie.
25 March 2020
willem
Dordrecht
Makkelijk te reserveren en te bestellen. Alles stond klaar. Ook inleveren prima.
16 March 2020
bert
Dordrecht
Geweldig feestje gehad in de feesttent van partytentverhuur drechtsteden. Opzetten en afbreken werd supersnel geregeld. Wat een fijn bedrijf. Komt gewoon hun afspraken na!
9 February 2020
Bjorn
Hendrik-Ido-Ambacht
Materialen netjes met de benodigde uitleg geleverd. Geheel volgens afspraak. Goede materialen, duidelijke handleiding en een uitstekende service van de monteur
9 February 2020
Bart
Zwijndrecht
Sociale aardige collega heeft mij geholpen, hierdoor heb ik een fijne ervaring gehad en ga ik zeker hier weer huren
6 February 2020
Melissa
Dordrecht
Een bedrijf die kennis van zaken heeft en betrouwbaar is.
5 February 2020
Bea
Dordrecht
Erg vriendelijke medewerkers, vlot geholpen, zorgen dat alles werkt voor ze weg gaan, leuke spullen, een echt aanrader
31 January 2020
Josso
Barendrecht
Goede bereidheid voor een duidelijke uitleg. Fijne, vriendelijke welwillende service!
30 January 2020
Denise
Hendrik-Ido-Ambacht
Goed geholpen tent keurig op gezet aardige mensen en weer afgebroken prima
28 January 2020
Nel
Dordrecht
Pagodetent gehuurd. Prima kwaliteit en goede service.
19 January 2020
Peter
Barendrecht
Kort voor kerst nog een grote tafel en borden besteld. Dit was geen probleem. Service was goed, zelfs hulp gehad met in- en uitladen van de spullen bij ophalen en terugbrengen. Enige puntje was de beschadiging aan de zijkant van de tafel, maar met een tafelkleed erover zag je daar niets meer van.
18 January 2020
Carina
Dordrecht
Personeel is altijd bereid om een handje te helpen bij het in- en uitladen.
Henk
Papendrecht
Dat ik ieder jaar daar besteld en nooit geen problemen heeft gehad. Goede service.
Truus
Alles conform afspraak. Correct personeel. Goede prijs / prestatie verhouding
Pieter
Dordrecht
Wij hadden drie tenten en een groot springkussen gehuurd. Alles werd keurig op tijd gebracht en na het feest werd alles keurig volgens afspraak weer opgehaald. Ze geven uitstekende services en zijn uiterst plezierig in de omgang. Ook de prijzen zijn zeer redelijk.
15 January 2020
Arie
Hendrik Ido Ambacht
Bij de aanvraag voor stoelen en tafel snelle bevestiging gekregen. Bij het ophalen hulp gehad bij het inladen. Absoluut een aanrader om spullen te huren. En om niet te vergeten...zeer nette prijzen!
13 January 2020
M.J. van Zanten