Pluspunten
Snelle reactie op aanvraag, alles netjes geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hoewel het afgesproken tijdstip bij levering/opbouw niet helemaal klopte, maakten het personeel, de vakbekwaamheid en de kwaliteit van de gehuurde zaken dit helemaal goed. Het afgesproken tijdstip bij weer weg halen/afbouw klopte overigens wel perfect.
Pluspunten
Prima, solide, down to earth, geen onzin.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Goede en gedegen kwaliteit geleverde materialen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correct ,flexibel ,perfecte tenten en tafels
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie en prima communicatie. Nieuwe tenten. Opbouwen gaat prima.
VerbeterpuntenTasjes waar de tentdoeken inzitten zijn kwetsbaar en snel stuk
Pluspunten
Makkelijk in contact. Flexibel
Pluspunten
Vriendelijk en nette spullen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie tent, gemakkelijk in elkaar te zetten. Een duidelijke beschrijving werd meegeleverd. Er zijn goed afspraken te maken met de verhuurder.
Prijs/kwaliteit verhouding is niet optimaal. Er zitten al scheuren in het zeil en de palen e.d. zien er niet meer zo netjes uit. 50 euro is toch een hoop geld, omdat je het ook nog moet halen en terugbrengen
Bedankt voor uw beoordeling. Dat er een scheur in het zeil zat is niet netjes en we hebben het zeil dan ook direct vervangen. Onze excuses voor het ongemak en ter compensatie ontvangt u van ons bij de volgende keer huren: € 10,- korting.
Pluspunten
Goede comminicatie, snelle service, vriendelijke, betrouwbaar.
Zirkoon 202
3316 KD Dordrecht