Pluspunten
Jonge organisatie, denken mee, creatief, nette en beleefde opbouwers. Daar schort het nog wel eens aan bij andere organisaties. Prima! Zeker voor herhaling vatbaar.
Verbeterpuntennee.
Pluspunten
Snelle reactie per email. Vriendelijke uitleg bij het ophalen.
VerbeterpuntenVermelden van de EUR100 botg in de bevestigings email.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, komen afspraken na en leveren nette leen-artikelen
VerbeterpuntenNee, geen klachten, één verbeterpunt: de partytenten zouden, net zoals kampeertenten, koppelbaar moeten zijn. Nu moeten ze tegen elkaar worden gezet, waardoor regen ertussendoor sijpelt. Dit hebben we opgelost door zelf klemmen te kopen en aan de dakflappen van de tenten te bevestigen.
Bedankt voor de tip! Dergelijke producten om de tenten te koppelen zijn reeds in bestelling en zullen binnenkort ook beschikbaar zijn.
Pluspunten
Tent is netjes afgeleverd, opgezet en weer afgebroken.
Pluspunten
Op aanvraag werd direct gereageerd. Aanvullende wensen werden gelijk meegenomen. Scherpe offerte en bezorging van alle spullen was ook geen probleem. Kwaliteit van de spullen was zeer goed. Eindelijk een partij waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of alles wel goedkomt. Top!
VerbeterpuntenIk zou op- en afbouwers in de verhuur aanbieden. De partytent was zeer goed als ` leek` op te bouwen, maar als je het wilt laten doen is het fijn als die mogelijkheid er is. En volgende keer visitekaartjes achterlaten, want ik beveel jullie aan iedereen aan.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Vanaf deze maand is het voor mensen ook mogelijk om de tenten te laten bezorgen en op te laten zetten.
Pluspunten
Groot assortiment producten. Ook als ik andere dingen nodig heb, wordt het geregeld. En dat terwijl het niet op de website staat. Dus top geregeld.
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Ik had had een verlichtingssnoer gehuurd en wilde er eigenlijk nog een. Deze zijn ze dezelfde dag nog kosteloos wezen langsbrengen.
Pluspunten
Snel geholpen en veel aanvullende artikelen beschikbaar
Pluspunten
goed bereikbaar
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het was voor ons de eerste keer en is uitstekend bevallen, bij een volgend feestje zien jullie mij weer.
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Ik belde en binnen 5 minuten was alles geregeld en kon ik de tent de volgende dag ophalen.
Verbeterpuntenik kan er geen bedenken
Pluspunten
Erg behulpzame mensen bij afhalen en terugbrengen spullen.
VerbeterpuntenDuidelijkere zichtbaarheid van het bedrijf bij afhalen
Dank u voor de beoordeling en de tip. Hier zullen we werk van maken en we gaan een bord ophangen.
Pluspunten
Duidelijke site en er wordt snel gereageerd op mijn partytent aanvraag.
VerbeterpuntenIk mis het partytent formaat 3x3 meter, hier ging eigenlijk mijn voorkeur naar uit.
Bedankt voor uw reactie. Op dit moment beschikken we ook over 3x3 partytenten. Dus mocht u nog eens op zoek zijn, dan kunt u ook voor deze tent bij ons terecht.
Pluspunten
Ideale tenten voor een tuinfeest!
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle reactie, kon de partytent direct ophalen.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en prima tenten.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Mooie stevige partytent en ophaallocatie makkelijk bereikbaar
Verbeterpuntenwellicht een bredere aanbod qua partytentformaten aanbieden
Pluspunten
Mooie tenten, ideaal voor een feest en de gasheater maakt het heerlijk gerieflijk.
VerbeterpuntenIk kom volgend jaar zeker terug!
Zirkoon 202
3316 KD Dordrecht