Pluspunten
Ik had vrijdag gebeld voor een tent dezelfde avond. Kon hem direct op komen halen, dus was ik erg blij mij.
VerbeterpuntenMis de klapstoelen op de website, terwijl ik deze wel kon huren.
Dank u voor de reactie. De klapstoelen zullen binnenkort ook op de website verschijnen.
Pluspunten
Was erg tevreden over de gehuurde partytenten, maar vooral ook geweldig dat ik ook alle gewenste accessoires erbij kon huren (statafels, partyverlichting & een heater)
Pluspunten
Kleinschalig bedrijf met kwaliteitsproducten dat bijzonder klantgericht is. Hebben ze iets niet in hun assortiment, dan zorgen ze dat het er alsnog komt.
Pluspunten
1. zeer net en schoon materiaal 2. makkelijk op te zetten 3. flexibele tijden voor ophalen en terugbrengen
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
echt super bedankt, heb een top feest gehad, mede dankzij jullie spullen!
Verbeterpuntenvoortaan even de partytent laten luchten, hij rook nog helemaal naar rook lucht, verder, helemaal top.
Pluspunten
Snelle reactie en erg aardig en behulpzaam personeel!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Tent zag er goed uit, goede kwaliteit. We hebben er veel plezier van gehad. We gaan volgend jaar zeker weer zo`n tent huren.
VerbeterpuntenOp de website staat dat het een half uur duurt voordat de tent in elkaar staat, maar als je de tent met zn 2en opbouwt duurt het echt wel zeker een uur of langer. Het was voor ons de eerste keer en dan is het wel even puzzelen. De heater die we erbij hadden gehuurd was niet genoeg om de tent op te warmen helaas.
Ten eerste bedankt voor uw reactie. Het opzetten van de tent kan een half uur duren als je inderdaad weet hoe het werkt. Dus volgend jaar zal deze met een half uur staan. En zoals vermeld zal de electrische heater inderdaad de tent slechts met een paar graden verwarmen. Voor een echt aangename temperatuur raden wij altijd aan om de gasheater te huren.
Pluspunten
Snelle reactie en aardig personeel. We hebben een top feestje gehad! Bedankt Partytentverhuur Drechtsteden!
VerbeterpuntenHad graag ook van die rokken bij mijn statafels gehad.
Dit is vanaf april 2012 ook gewoon mogelijk, bedankt voor de suggestie!
Pluspunten
Vriendelijk en kundig personeel. Goede kwaliteit van het materiaal.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede kwaliteit tent goede prijs vriendelijk
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke site
Pluspunten
- Overzichtelijke site en er wordt snel gereageerd op mijn vragen per mail. - Mooie partytenten die inderdaad zelfs voor mij makkelijk op te zetten was.
Zirkoon 202
3316 KD Dordrecht